Met 1,2 miljoen kijkers is de nieuwe show van Chantal Janzen nu al een groot succes. Maar er is ook kritiek. AD-columniste Angela de Jong heeft geen goed woord over voor de presentatrice en haar programma &Chantal: "Ze heeft te veel ja-knikkers om zich heen."

Oude Chantal

Angela heeft in haar nieuwe column voor AD flink uitgehaald naar Chantal. Ze vindt dat de presentatrice veel is veranderd, en niet in positieve zin. "De oude Chantal zie ik nergens meer. De ondeugende, pittige, flapuiterige Chantal, die – baf- een rake sneer kon uitdelen aan een collega, als een Johan Derksen bijna, wat zo in grappige tegenstelling was met die lieve sproetjes, dat engelachtige haar en die bambi-ogen."

'Ouderwets en saai'

De columniste noemt het tv-programma 'ouderwets, weinig origineel, braaf en saai'. "Zingend en dansend een show openen als wijlen Rudi Carell kon in 1980 maar niet in 2017," schrijft Angela. Volgens de columniste wordt Chantal niet genoeg uitgedaagd. "Ze lijkt te lijden aan dezelfde kwaal als Paul de Leeuw: te veel ja-knikkers om zich heen en mensen die snel zoveel mogelijk geld aan haar willen verdienen."

13-in-een-dozijn

Angela vindt dat ze in niks meer op de oude Chantal lijkt. "De scherpe, ondeugende randjes, alles wat haar zo bijzonder maakt, zijn er de afgelopen tijd vakkundig afgevijld. Waardoor ze 13-in-een-dozijn wordt en steeds meer op de popperige, onechte Wendy van Dijk gaat lijken. Zelfs in Chantal blijft Slapen is ze geen schim meer van haar oude, spontane, gekke, stoere, hartveroverende, bijzondere zelf," aldus de schrijfster. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders