Humberto Tans huwelijk staat op springen dankzij zijn vermeende affaire met Dionne Stax, maar ook op carrièregebied gaat het niet goed met de presentator. De kijkcijfers van RTL Late Night raken in een steeds dieper dal. En dat heeft Humberto aan zichzelf te danken, vindt Angela de Jong.

Rel

AD-columniste Angela de Jong veroorzaakte onlangs een enorme rel toen ze enorme kritiek had op RTL. Ze schreef in haar column dat RTL Late Night en andere RTL-programma’s terecht lage kijkcijfers halen. Vooral Humberto kreeg ervan langs. In een nieuwe column haalt Angela weer uit naar de presentator.

'Slechtste interview'

De columniste noemt het Humberto-interview in De Wereld Draait Door 'het slechtste tv-interview van het jaar'. Angela beschrijft dat de presentator 'eindelijk een beetje goodwill had kunnen kweken bij de kijker door zich simpelweg eerlijk en kwetsbaar op te stellen', maar dat het tegenovergestelde gebeurde. "Maar wat kregen we? Een glad juichverhaal, compleet met bijbehorende gemaakte grimas die als een masker op zijn gezicht zat geplakt. Het gaat namelijk helemaal niet slecht met zijn programma, hield Humberto vol," schrijft de columniste. 

Article continues after the ad

Pijnlijk

Angela is totaal niet te spreken over het optreden van Humberto: "Het was gewoon pijnlijk om te zien." Ze noemt het een gemist kans. "Ik vrees dat Humberto, en iedereen bij RTL, dit waarschijnlijk écht gelooft. En dat is precies het probleem," aldus Angela.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders