Guusje Nederhorst droomde altijd van het moederschap, maar overleed vreselijk genoeg niet lang na de geboorte van haar babyzoon Dean. Maar wat zou ze trots zijn op de inmiddels 17-jarige Dean, die uitgegroeid is tot een knappe jongeman.

Oogappel

Met de geboorte van haar zoontje Dean, die ze met Dinand Woesthoff kreeg, kwam de grootste wens van Guusje Nederhorst uit. Kort na de bevalling werd er borstkanker bij de actrice geconstateerd en veel te vroeg moest ze alweer afscheid nemen van haar oogappel. Op de dag dat ze in 2004 vijfendertig zou worden, werd Guusje begraven. Dinand bleef achter met hun babyzoontje. Drie maanden later ontmoette de zanger de Britse Lucy Hopkins, die niet alleen Dinand maar ook kleine Dean meteen in haar hart sloot.

Article continues after the ad

Ware moedergevoelens

Zowel Dinand als Lucy houdt de herinneringen aan Guusje levend. Lucy vertelde eerder dat ze vaak het graf van Guusje bezocht. ‘In het begin huilde ik alleen maar. Tranen van verdriet voor het gezin dat ze had achtergelaten.’ Later voerde Lucy hele gesprekken met Guusje, zo schrijft ze in haar boek Woman, dat inmiddels een bestseller is. Lucy, die met Dinand nog drie kinderen kreeg, zegt dat ze altijd ware moedergevoelens voor Dean gekoesterd heeft.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

From boys to men ♥️♥️

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Beeld: Instagram
Dit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?