Actrice en regisseuse Sanne Vogel heeft afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap haar ongeboren dochter verloren. Daarover vertelt ze in een nieuwe post op Instagram.

‘Het verdriet was groot’

“De details doen er niet toe, het verdriet was groot”, schrijft Sanne, van wie niet bekend was dat ze zwanger was, bij een foto van haar en haar vriend.

Article continues after the ad

‘Het is belangrijk om erover te praten’

Ze zegt lang getwijfeld te hebben of ze het naar buiten wilde brengen. “Inmiddels weet ik dat heel veel zwangerschappen mislopen en dat hier weinig over gesproken wordt. Dat vind ik gek, het is belangrijk erover te praten, om zo’n groot verlies een plekje te kunnen geven. Maar op de een of andere manier is het een taboe en is verdriet een emotie waar mensen zich voor schamen.”

Nóg een groot verlies

Vlak na het verlies van haar dochtertje overleed ook filmmaker Wouter van Luijn (34), de vaste editor en een goede vriend van Sanne, tijdens een vakantie op Mallorca. Daar werd hij in elkaar geslagen nadat hij in de buitenlucht stond te plassen, zo heeft één van de hoofdverdachten in de zaak verklaard. Vele bekende Nederlanders die Wouter kenden uit de film- en tv-industrie reageerden geschokt op het nieuws.

Grote liefde

De 34-jarige Sanne, bij het grote publiek bekend door rollen in onder andere Verliefd op Ibiza!, Mannenharten en Tuintje in mijn hart, heeft sinds 2015 een relatie met de zes jaar jongere Melchior. Hij vroeg de regisseuse van de film Hartenstraat vorig jaar ten huwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders | Flaironline.nl