Na veertien jaar in Amerika te hebben gewoond, is Sabine Koning(48) weer terug in Nederland. De actrice, die jarenlang als Anita Dendermonde in GTST te zien was, heeft haar intrek in het Noord-Hollandse Bergen genomen. En ze lijkt zich ook weer met haar ex-vriend Christian te hebben verzoend, voor wie ze destijds naar Amerika verhuisde.

In 2016 vertelde ze in het tv-programma Bridget in Hollywood dat ze een rotjaar achter de rug had: ze was erachter gekomen dat ze geen kinderen kan krijgen, haar relatie met Christian was voorbij en ook op financieel gebied was het doffe ellende. De breuk met Christian was niet haar keuze geweest, en ze had het er enorm moeilijk mee.

Voorgoed in Nederland?

Maar inmiddels lijkt het tij weer helemaal gekeerd. Sabine en haar ex zijn samen, met hun honden, naar Nederland teruggekeerd. Op hun beider social media plaatsen ze regelmatig foto’s en berichten waaruit blijkt dat ze niet van plan zijn om terug te keren naar Amerika. Of ze uitsluitend in Nederland zullen verblijven, is niet duidelijk: ‘Van Vegas naar Bergen’ schreef Sabine bij een van haar foto’s. ‘Laatste foto van ons samen in Amerika. Op naar het avontuur in Europa.’ 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad