De Amerikaanse actrice Kelly Preston is op 57-jarige leeftijd overleden. Haar man, de acteur John Travolta, maakte via Instagram bekend dat ze sinds twee jaar aan borstkanker leed en daar zondag aan is overleden.

Het was niet algemeen bekend dat Preston aan de ziekte leed. Travolta zei dat zijn vrouw er voor had gekozen haar worsteling met kanker privé te houden. Ze is behandeld en gesteund door familie en vrienden volgens Travolta. Hij vraagt ook nu om privacy om het verlies te verwerken.

Dochter Preston: mam, je hebt ons leven zo mooi gemaakt

'Mam, je hebt ons leven zo mooi gemaakt en ik weet dat je dat altijd zult blijven doen. Ik hou zoveel van je mama. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo moedig, sterk, mooi en liefdevol is als jij. Iedereen die het geluk heeft gehad je te kennen of ooit in je aanwezigheid is geweest, zal het ermee eens zijn dat je een baken van licht bent dat nooit ophoudt te schijnen,' schreef Ella Travolta, de 20-jarige dochter van de zondag overleden actrice Kelly Preston op Instagram.

Liefdevolle ziel

'Ze was een bruisende, mooie en liefdevolle ziel die heel veel om anderen gaf en die alles wat ze aanraakte tot leven bracht. We hopen dat iedereen de wens van de nabestaanden respecteert voor hun behoefte aan privacy in deze tijden,' zei een woordvoerder namens de familie.

Article continues after the ad

Recente filmrol

Ze speelde recent nog een rol in een film, Gotti, waar ook Travolta een hoofdrol vertolkt. Preston speelde in onder meer de film Jerry Maguire.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.