De gruwelijke moord op voormalig GTST-actrice Linda Olthof en haar zoontje Jimmy vorige week, kwam keihard binnen bij actrice Katarina Justic´, die al twaalf jaar een hartsvriendin van Linda was. Zodoende kende zij ook Linda’s ex én moordenaar James. ‘Zelfs tijdens de bevalling was hij dronken...’

Het zal weinigen zijn ontgaan; het drama in New York waarbij James Shields (39) zijn Nederlandse ex-geliefde Linda Olthof (47), hun zoontje Jimmy (6), zijn nieuwe partner Saskia (38) en uiteindelijk zichzelf om het leven bracht. Dat op een pikzwarte maandagavond in de wijk Queens, waar Linda met haar zoontje bij James langsging voor wat ‘gewoon’ een gezamenlijk diner had moeten zijn. Ergens gedurende die avond ging het gruwelijk mis. Vooralsnog zijn de autoriteiten druk bezig om uit te zoeken hoe en wat precies. Maar wat de uitkomst daarvan ook moge zijn: niets verandert natuurlijk ook maar iets aan het feit dat met enkele laffe pistoolschoten vier levens werden genomen. Ook voor voormalig Onderweg naar Morgen-actrice Katarina Justić (40) kwam het horrorbericht uit New York als een enorme dreun. Linda en zij waren al twaalf jaar hartsvriendinnen. ‘Eigenlijk zou ik er liever helemaal niet over praten,’ vertelt Katarina aan Story. ‘Het gaat om wat er met Linda is gebeurd en niet om mij. Maar ik wil dan maar éénmalig de mogelijkheid benutten om te benadrukken wat voor geweldig en fijn mens Linda was. Dat is het enige dat ik nog voor haar kan doen. Dat doe ik voor de prachtige vrouw en ontzettend goede moeder die ze was. Ik ben dankbaar dat ik haar vriendinnetje heb mogen zijn.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. In gesprek met Story blikt Martijn vooruit op hun huwelijk.

Voor Martijn Krabbé voelt het nog altijd onwerkelijk dat Deborah Wietzes afgelopen zomer voor zijn charmes viel. De populaire RTL-presentator maakte in mei zijn relatiebreuk met danseres Noi Pakon – met wie hij een knipperlicht-relatie van drie jaar had – bekend, en werd vanaf dat moment steeds vaker in gezelschap van Deborah gesignaleerd. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl