De gruwelijke moord op voormalig GTST-actrice Linda Olthof en haar zoontje Jimmy vorige week, kwam keihard binnen bij actrice Katarina Justic´, die al twaalf jaar een hartsvriendin van Linda was. Zodoende kende zij ook Linda’s ex én moordenaar James. ‘Zelfs tijdens de bevalling was hij dronken...’

Het zal weinigen zijn ontgaan; het drama in New York waarbij James Shields (39) zijn Nederlandse ex-geliefde Linda Olthof (47), hun zoontje Jimmy (6), zijn nieuwe partner Saskia (38) en uiteindelijk zichzelf om het leven bracht. Dat op een pikzwarte maandagavond in de wijk Queens, waar Linda met haar zoontje bij James langsging voor wat ‘gewoon’ een gezamenlijk diner had moeten zijn. Ergens gedurende die avond ging het gruwelijk mis. Vooralsnog zijn de autoriteiten druk bezig om uit te zoeken hoe en wat precies. Maar wat de uitkomst daarvan ook moge zijn: niets verandert natuurlijk ook maar iets aan het feit dat met enkele laffe pistoolschoten vier levens werden genomen. Ook voor voormalig Onderweg naar Morgen-actrice Katarina Justić (40) kwam het horrorbericht uit New York als een enorme dreun. Linda en zij waren al twaalf jaar hartsvriendinnen. ‘Eigenlijk zou ik er liever helemaal niet over praten,’ vertelt Katarina aan Story. ‘Het gaat om wat er met Linda is gebeurd en niet om mij. Maar ik wil dan maar éénmalig de mogelijkheid benutten om te benadrukken wat voor geweldig en fijn mens Linda was. Dat is het enige dat ik nog voor haar kan doen. Dat doe ik voor de prachtige vrouw en ontzettend goede moeder die ze was. Ik ben dankbaar dat ik haar vriendinnetje heb mogen zijn.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Linda de Mol had 35 jaar geleden een verhouding met Ed Nijpels. Althans, dat beweert de voormalige politicus. 'Het is een goed bewaard geheim,' aldus Ed, die nu wél uit de school wil klappen.

Liefdesrelatie

Ed en Linda leerden elkaar kennen tijdens de uitreiking van de Edisons. 'Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen,' vertelt de voormalige politicus aan EenVandaag. De ontmoeting groeide uit tot een verhouding. 'Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol,' bekent hij.

Ontkenning

Terwijl Ed stellig beweert dat er sprake was van een liefdesrelatie, weet Linda van niets. De presentatrice ontkent de relatie in alle toonaarden. 'Ze zijn één keer uit eten geweest en daar is het bij gebleven,' zegt een woordvoerster van Linda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Zien we Nina nog terug in het volgende seizoen van GTST? En heeft Loes het overleefd? Na de bloedstollende cliffhanger zijn de fans achtergebleven met een hoop vragen. Een aantal eerste beelden hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en nu weten we óók dat Meerdijk een paar nieuwe inwoners krijgt.

Mannelijk schoon

Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat er maar liefst twee nieuwe mannen in Meerdijk komen wonen. En alsof dat nog niet genoeg mannelijk schoon is, voegt zich nóg een knappe inwoner zich aan het rijtje toe.

Floris Bosma

Op Instagram is een kiekje verschenen van de kersverse inwoner van Meerdijk en daarbij wordt duidelijk dat hij vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Het gaat om de acteur Floris Bosma, maar in de huid van welk personage hij zal kruipen, is nog niet bekend.

Speculaties

De trouwe fans van de razend populaire soap speculeren flink onder de foto. Want wíé is deze jongen en wat komt-ie doen in Meerdijk? Er worden meerdere dingen geroepen. Zo denken een paar volgers dat Floris de rol van Valentijn Sanders – de zoon van Nick en Charlie – gaat vertolken; andere fans vinden de acteur lijken op Beau Schneider (beter bekend als Tim Bouwhuis) en denken daarom dat het een verloren zoon van Anton is. Weer een aantal anderen denken dat Bosma de rol van Rover Dekker gaat spelen en dus de vervanger is van Buddy Vedder. De tijd zal het leren…

GTST is vanaf maandag 3 september, zoals je gewend bent rond de klok van 20.00 uur, weer te zien op RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl