Sinds het verlies van haar grote liefde Antonie Kamerling, gaat Isa Hoes als vrijgezel door het leven. De actrice, die openstaat voor een nieuwe relatie, kreeg vanuit de tv-wereld een aanbod om aan de man te komen. Waarom ging Isa daar niet op in?

Op 6 oktober is het tien jaar geleden dat Antonie Kamerling op 44-jarige leeftijd stierf. De acteur leed aan een bipolaire stoornis, waardoor hij worstelde met depressies en zichzelf uiteindelijk van het leven beroofde.

Verliefd zijn

Aan een nieuwe liefde moest ze lange tijd niet denken, maar drie jaar na Antonie’s dood vertelde Isa in Grazia: ‘Verliefd zijn is zo leuk, dat wil ik weer meemaken.’ Tegelijkertijd vond ze dat ook ontzettend eng, want: ‘Ik ben bijna twintig jaar met dezelfde man geweest. (…) Het is gek om mezelf met iemand anders voor te stellen.’

Daten

‘Ik ben gevraagd voor een datingprogramma op tv, maar de gedachte dat heel Nederland over mijn schouder ging meegluren welke man ik zou kiezen, vind ik vreselijk. Vroeger kwam je iemand nog gewoon tegen op straat, tegenwoordig is het normaal om te daten via Tinder. Ik zag het niet zitten om een account aan te maken op zo’n datingsite.’ Tóch liet Isa zich overhalen door een vriendin,  zo vertelt ze in Margriet. ‘In korte tijd kreeg ik tweehonderd reacties en ik heb er niets mee gedaan. Geen antwoord gegeven, geen date voorgesteld. Mijn conclusie: ik kan dit gewoon niet. Ik ben er niet aan toe. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.