Da's een fijn kerstcadeau: gratis films. En actrice Hanna Verboom gaat deze weggeven.

Het filmplatform Cinetree (van Hanna Verboom) biedt de komende weken een aantal films gratis aan, maakte de actrice maandag bekend.

Article continues after the ad

Corona

Normaal geeft Cinetree rond de kerstdagen een bioscoopbezoek met vrienden en familie aan iemand die het zwaar heeft en daarom een positieve geste kan gebruiken.

Kerstmis

Maar vanwege de coronamaatregelen kan dat dit jaar niet. Daarom schenkt Verboom de komende weken een aantal filmtitels die de kerstgedachte uitdragen.

De eerste titel is de klassieker Amelie, over een meisje (Audrey Tautou) dat de levens van een heleboel Parijzenaars op een positieve manier beïnvloedt.

Liefdesdrama

Andere titels de komende weken zijn de Mexicaanse roadmovie Y tu mama tambien van Alfonso Cuaron, het Duitse drama Das Leben der Anderen en het gay liefdesdrama Carol (met Cate Blanchett). De films zijn gratis te zien via de website van Cinetree.

Baby nummer twee

Hanna Verboom heeft ook een eigen kerstcadeau gekregen. Ze is in verwachting van haar tweede kindje. Dat maakte de actrice en filmmaakster woensdag bekend op Instagram.

 

Geheimpje

De 37-jarige Hanna deelde een foto op Instagram waarop ze haar bollende buik vasthoudt en haar dochtertje op schoot heeft. 'Sari en ik hebben een klein geheimpje', schreef ze erbij. De actrice en haar man Ralf kregen vorig jaar juni dochter Sari. Het stel trouwde vorig jaar in het geheim.

Bron: ANP/Instagram Beeld: Hanna Verboom

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.