Wat is je eerste herinneringen aan eten?
‘Dunne pannenkoeken, gemaakt door mijn stiefvader. En mijn vader maakte altijd een Engels ontbijt: worstjes met witte bonen, tomatensaus en ei. Dat vond ik toen lekker – nu niet meer. Maar als ik in een hotel ben, denk ik nog vaak terug aan dat Engelse ontbijt.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben vegetarisch en zit midden in een zoektocht naar wat ik écht lekker vind. Vroeger was ik ook vegetarisch, maar ben toen vanwege ijzergebrek weer vlees gaan eten. Maar dat wil ik niet meer. Alles met avocado’s en artisjokken vind ik lekker. Vis is niet aan mij besteed.’

Wat zet je onverwachte visite voor?
‘Dan trek ik de ijskast open, die altijd vol is, en maak ik ter plekke iets lekkers. Ik ben er altijd op voorbereid dat er mensen aanschuiven. Vaak maak ik dan een pasta met een zelfgemaakte pesto. Lekker en voedzaam.’

Dit artikel komt uit de nieuwste Story. Editie 31 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP