De Meilandjes vertrekken binnenkort naar Hengelo en het chateau staat dan ook al enige tijd te koop. De gedachte dat Nadège alleen achterblijft in Frankrijk is voor veel fans ondragelijk. Daarom werd een inzamelingsactie op touw gezet, maar deze ligt nu flink onder vuur.

Kijkers wilden namelijk geld bij elkaar krijgen, zodat de huishoudster van de Meilandjes het kasteel zou kunnen kopen. Hiervoor moest wel 1,5 miljoen euro worden ingezameld, maar er is nu ophef over de rekening waarnaar dit bedrag gestort kan worden.

Article continues after the ad

Crowdfunding

Fans moeten namelijk hun steun rechtstreeks overmaken naar het rekeningnummer van de initiatiefneemster. De vraag naar een crowdfunding is daarom groot. 'Ik ga niet doneren op jouw eigen rekening', is te lezen. Ook maken mensen zich zorgen over waar het geld terechtkomt: 'Straks gaan al onze euro’s naar de Belastingdienst.'

Prachtig initiatief 

Toch is het niet alleen maar negatief: velen zijn blij met deze actie voor Nadège. 'Trek je niets aan van de negatieve reacties. Ik vind het een prachtinitiatief en heb gedoneerd!', laat iemand achter.

Appartement

Erica liet eerder al vallen dat de huishoudster liever een wat groter appartement zou kopen van het opgehaalde geld. En hoe graag fans het ook willen: de huishoudster kan echt niet mee naar Nederland. 'Wij zijn niet verantwoordelijk voor haar geluk', verklaart de kasteelvrouw. Waar het geld uiteindelijk naartoe gaat, zal bepaald worden door de initiatiefneemster van deze actie.

Bron: Libelle | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.