Sanne Langelaar (37) en David Lucieer (38) hebben op zondag 13 juni een zoon verwelkomd. Het is het tweede kindje voor het acteurskoppel.

'Hij is er!', jubelt de kersverse moeder op Instagram. 'Sinds vorige week woont er een klein mannetje in ons huis dat het liefst zijn gezichtje in mijn oksel begraaft.' Het acteurskoppel heeft hun zoon Isaak Benjamin genoemd. Sanne laat weten dat hij het 'geweldig' doet. 

Babygeluk

Het acteurskoppel heeft het babynieuws even voor zichzelf gehouden. Het jochie werd ruim een week geleden geboren. Niet alleen het stel geniet met volle teugen van de kleine Isaak, ook hun andere zoon Sam is dol op zijn broertje. 'Zijn grote broer Sam overlaad hem met knuffels en kusjes en wij doen naar hartelust met hem mee. Wat een geluk!'

Felicitaties

Sanne en David worden overladen met felicitaties. 'Jaaa geweldig! Van harte', reageert Barbara Sloesen. 'JAAAAHAAAAAAA HEEEEEEEERLIJK !!!! Knap knap knap ! Geniet ervan lieverds', schrijft Juvat Westendorp. Ook Kimberley Klaver, Rico Verhoeven, Sarah Chronis en Romy Boomsma reageren enthousiast op de geboorte van Isaak.

Article continues after the ad

Grote broer

Sanne (Dagboek van een Callgirl) en David (Papadag) zijn beiden acteurs. Het stel is nu zo'n negen jaar samen. Ze leerden elkaar ooit kennen door acteur Benja Bruijning. In 2018 werden ze al ouders van hun eerste kindje: Sam Eli, die dus grote broer is geworden.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.