Wie Pip Pellens (27) en Pim Wessels (29) niet kent, heeft vast onder een steen gelegen. De ambitieuze twintigers werken namelijk allebei al een tijdje in de showbizzwereld. In 2012 leerden ze elkaar kennen en nu zijn ze in het geheim getrouwd.

Lovebirds Pip Pellens en Pim wessels gaan vanaf nu door het leven als man en vrouw. De twee maakten het romantische nieuws bekend op Instagram met een reeks aan prachtige foto's.

Article continues after the ad

Pip en Pim zijn getrouwd

“Oh ja, we did this”, schrijft Pip onder een foto waarop zij en haar grote liefde zoenend te zien zijn. De actrice draagt een wit jurkje en heeft een wit boeket vast. Pim is gekleed in een net pak. Op Instagram is ook nog een foto te zien van Pips prachtige trouwjurk, die ze zelf heeft ontworpen, in samenwerking met Oso couture.

Ook Pim deelt een prachtige foto van de bijzondere dag en schrijft erbij: “The saga continues.. #she said yes”.

De vonk sloeg over

Tijdens repetities voor de musical Lover of Loser sloeg de vonk meteen over tussen Pip en Pim. Twee jaar later gingen de acteurs samen wonen. Al in 2016 zei Pim tegen 100% NL, dat hij zijn grote liefde ten huwelijk wilde vragen. Uiteindelijk kwam dit er niet van, omdat hij destijds geen inspiratie had voor een bijzonder aanzoek.

“Pip begint er vaak over en zegt dan: zo en zo kan je me ook vragen natuurlijk, of als je nou dit doet…”, aldus de acteur toen. Dan zeg ik: ja, zo kan ik het dus ook al niet meer doen als ik je wil verrassen. Ze kauwt het nog net niet van begin tot eind aan me voor.”

Traditioneel

Pim wilde in elk geval niet dat zij hém zou vragen. “Ik ben wel traditioneel hoor. Ik wil degene zijn die het vraagt. Ik zou het toch stiekem niet zo leuk vinden als het andersom zou gebeuren.”

Dance Dance Dance

Het showbizzkoppel won in 2015 het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. Ze lieten onder andere met hun dans op ‘Try’ van Pink een grote indruk achter bij heel Nederland. Dankzij hun winst mochten ze een bedrag van 100.000 euro schenken aan een goed doel.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.