Annemarie Paol (53) was er kapot van toen haar huwelijk met Rick Engelkes (61) strandde nadat hij overspel had gepleegd. Toch geeft Annemarie toe dat ze zelf ook een aandeel had in de breuk.

Rick Engelkes en Annemarie Paol ontmoetten elkaar in 1994 en vormden jarenlang een gelukkig gezin, samen met hun dochters Teddie en Lee. Totdat Rick in 2010 een bom onder hun huwelijk legde door een overspelaffaire. ‘Ik heb een vreselijke fout begaan,’ betuigde Rick publiekelijk zijn spijt. ‘Ik heb er een rommeltje van gemaakt.’ Aanvankelijk gingen de twee uit elkaar, maar de liefde tussen hen was niet weg. Annemarie streek over haar vergevende hart en gaf de vader van haar kinderen een tweede kans. Maar alsnog liep het mis. ‘Ik wilde na mijn overspel meteen weer door, maar dat kan niet bij een vrouw. Ook al heb ik echt spijt betuigd.’

Article continues after the ad

Geheime vriendin

Ze probeerden alles om hun huwelijk te redden: een adempauze, relatietherapie... Maar het mocht niet baten en hun definitieve scheiding was in 2016 een feit. Nu blijkt dat het allemaal niet een kwestie was van een eenmalig slippertje van Ricks kant, zo schrijft Annemarie in haar onlangs verschenen pennenvrucht Buigen met bamboe. Hij bleek al maanden een geheime vriendin te hebben. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.