Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Mijn ouders hadden een muziekwinkel, een kwartier lopen vanaf ons huis. Op zondag maakte mijn moeder voor de hele week gehaktballen. Dan nam ze die pan mee naar de zaak en maakte daar wat aardappelen bij. En mijn vader zei dan altijd: Wat kan je toch snel koken.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben een vleeseter. Ik houd van spareribs en pulled pork. Met een Amerikaanse barbecue kun je me niet blijer maken. Ook de pasta’s van mijn vrouw vind ik heerlijk. Wat ik niet lekker vind, zijn schaal- en schelpdieren.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Ik ben de afhaalkoning. Ik weet alle horecagelegenheden te vinden in Rotterdam. Of mijn vrouw maakt pasta met knoflook, zongedroogde 
tomaatjes en geraspte kaas.’ 

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 34 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders