Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘De tonijnsalade van mijn moeder, een recept dat zij weer van haar vader had gekregen. Echt een familierecept dus. En nu maak ik het gerecht voor mijn kinderen.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Ik ben een alleseter. Echt alles vind ik lekker, behalve rauwe tomaten. Al eet ik die wel op vakantie, omdat er in het buitenland veel meer smaak aan zit. Ik ben dol op de Franse en Italiaanse keuken. Mijn favoriete gerecht is inktvisrisotto.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Spinazie-artisjokkendip met brood of chips. Het vult goed, dus daarna hoef je de keuken niet meer in om nog meer klaar te maken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders