Dagelijks zijn Maik de Boer en Anouk Smulders op televisie te zien, terwijl ze bruiloften door heel het land afstruinen en vakkundig beoordelen. In Story vertellen ze over hun meest bijzondere belevenissen. 

Sprong er voor Maik één trouwfeest uit? ‘Meerdere eigenlijk, maar een heel leuke was de zogenaamde Haagse bruiloft: dat leek wel Hollywood in Nederland! De bruid en bruidegom kwamen swingend op. Uit een doos sprong ineens een man tevoorschijn, die een heel bekende tatoeëerder bleek te zijn. Die heeft bij beiden ter plekke de trouwring getatoeëerd. Anouk en ik zaten allebei letterlijk met open mond te kijken naar wat er zich voor onze ogen afspeelde. De cameramensen kwamen zelfs op ons af om te vragen of we onze monden even konden sluiten, omdat het er niet uitzag op beeld.’ 

Article continues after the ad

Ontroerend

Maik vervolgt: ‘De bruid vertelde mij later nog dat er iets niet helemaal goed was gegaan. Ze had haar ondergoed vastgemaakt met zogenaamde plakstrips. Die hadden losgelaten, en uiteindelijk was ze zonder ondergoed getrouwd!’ Hilariteit alom dus, maar gevraagd naar een bruiloft die hem echt ontroerde, heeft Maik nog een ander verhaal.

Dat verhaal en andere leuke onthullingen lees je in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees dit artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders