Deze deelnemers van het RTL4-programma Dance Dance Dance zijn gisteren begonnen aan de maandenlange repetitieperiode. Vijf nieuwe koppels gaan in het nieuwe seizoen de strijd met elkaar aan. Ze delen hun eerste kiekjes al op Instagram. 

Roué Verveer Edsilia Rombley 

Cabaretier Roué Verveer gaat de dansvloer op met zangeres Edsilia Rombley. Hij vertelt aan Waterkant.net: "Ik train nu al flink voor mijn eigen shows maar trainen voor Dance Dance Dance, dat is andere koek." Het antwoord op hoe het Roué zal vergaan laat helaas nog enkele maanden op zich wachten. Je kunt wel al meekijken achter de schermen, door de Instagram kiekjes die hij deelt. 

Article continues after the ad

Maan en Kaj 

Het jongste koppel van dit seizoen zijn BeBrave-lid Kaj van der Voort en The Voice-winnares Maan de Steenwinkel. Dat deze artiesten nog tijd hebben naast hun zangcarrière is wonderbaarlijk. De samenwerking tussen de twee is niet nieuw. Kaj en Maan gaan al voor een langere tijd met elkaar om. En je kunt dus best zeggen dat ze vrienden van elkaar zijn. 

Zoey en Marnix

Miss-Nederland 2016 Zoey Ivory en goede vriend Marnix Lenselink gaan samen het avontuur aan. Vorige week stond Zoey Ivory ook al in de spotlight. Waylon is tot over zijn oren verliefd op de Miss-Nederland. En dat gevoel is wederzijds. De 23-jarige schoonheid uit Almere was aanwezig tijdens de live-show van The Voice of Holland om daar haar oudere crush toe te juichen. Zal Waylon straks in het publiek de dansende Miss-Nederland toejuichen?  

Toprak en Stijn

Toprak Yalciner en Stijn Fransen zijn dit jaar het GTST-duo. Zij volgen GTST-duo Buddy Vedder en Robin Martens op. In de eerste editie deed een half GTST-duo mee: Pip Pellens en Pim Wessels. Een beetje druk op hun schouders om het winnen van die titel ligt is er dus wel. Zouden Toprak en Stijn de eer hooghouden voor de andere GTST-koppels en de derde winst binnen slepen? 

Renate en Koos

Last but not least Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen. Deze Shownieuws-collega's zijn eergisteren begonnen met repeteren. Renate geeft op Instagram al aan dat het zwaar is: #moe #honger. Als ze het maar volhouden want ze moeten nog 'even'. 

"De koppels weten na twee seizoenen 'Dance Dance Dance' wat er van hen wordt verwacht. Enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen. Dat ze toch heel graag mee willen doen, daar heb ik respect voor. Ik weet wat de koppels nu al kunnen en ik kan zeggen: het niveau is hoog. Dit kan alleen maar leiden tot een gruwelijke show", vertelt artistiek leider en jurylid Timor Steffens in het persbericht van RTL

 

Zo @stijn_fransen en @topraky gaan beginnen en wij zijn klaar voor vandaag #hardday #DDD #renateenkoos

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

 

 

 

 

Gekkigheid, zweet, paniek en heel veel plezier. Genieten!! ??@rtldancedancedance @topraky #dancedancedance

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen) op

Foto: Peter Smulders. Bron: RTL