Of het daadwerkelijk ook op televisie komt, dat is nog niet zeker. Maar Dave en vader Dries Roelvink gaan in elk geval 'aan de kook'.

Oftewel ze gaan koken.

Article continues after the ad

Pilot

De Roelvinkjes werken namelijk aan een kookprogramma. Het is nog niet bekend of het programma ook daadwerkelijk op tv komt. 'Wij gaan een pilot opnemen voor een kookprogramma', vertelt Dries in de Veronica Inside Ochtendshow.

Leren koken

In het programma gaat Dries met zijn zoon boodschappen doen en hem leren koken. De twee gaan de pilot 'hier en daar' laten zien, in de hoop dat iemand het misschien wil hebben. 'Je ziet me met hem boodschappen doen en ik ga hem recepten uitleggen die ik goed in m’n hoofd heb zitten.'

Verslaggever

Dave kwam de laatste tijd negatief in het nieuws, omdat hij zich uitgaf voor verslaggever bij coronademonstraties op het Amsterdamse Museumplein. Na een hoop kritiek liet hij in een video weten dat hij geen verslag meer zal doen van dergelijke demonstraties.

Negatieve aandacht

'Ik ben dit begonnen omdat ik het leuk vond om te doen en omdat jullie er heel leuk op reageerden, maar ik krijg er zo veel negatieve aandacht van, daar heb ik zelf geen trek in en zit ik niet op te wachten. Het is een hele moeilijke tijd, het is moeilijk genoeg voor iedereen. Dus helaas ben ik er niet meer bij als reporter.'

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.