Onderzoeksjournalist Ronan Farrow trok met zijn reportages seksueel roofdier Harvey Weinstein van zijn sokkel. Maar ook over zijn eigen leven zou de bejubelde reporter een boekje kunnen opendoen. Bekijk de foto’s en oordeel zelf: is hij inderdaad de zoon van Frank Sinatra, zoals zijn beroemde moeder Mia Farrow zelf suggereert, en niet van Woody Allen?

Is onderzoeksjournalist Ronan Farrow (32) inderdaad de zoon van crooner Frank Sinatra en niet van acteur en schrijver Woody Allen, met wie zijn al even beroemde moeder, actrice Mia Farrow, een veelbesproken relatie had? In Amerika wordt al jaren over deze kwestie gesproken. Onlangs nog met Ronan zelf, live op tv. Opvallend: Ronan zat erbij en keek ernaar en deed geen enkele moeite om te weerspreken dat niet Woody Allen zijn vader is maar Frank ‘the voice’ Sinatra!

Article continues after the ad

Ontmaskering

Dat Ronans levensverhaal zo veelbesproken is, heeft alles te maken met een aantal journalistieke onthullingen dat hij deed. Het was namelijk Ronan die de machtige filmproducent Harvey Weinstein wist te ontmaskeren als seksueel roofdier, met een serie artikelen in het tijdschrift The New Yorker. Daarmee zette hij onbedoeld zijn officiële vader Woody Allen ook nog een hak. Die bracht vorige maand een boek over zijn werk en leven uit. En waar de vermaarde regisseur hoopte dat het daarna over de inhoud van zijn boek zou gaan, ging het juist over Woody’s privéleven dat wordt gekenmerkt door een beschuldiging van seksueel misbruik en het huwelijk met zijn eigen stiefdochter!

Twijfel

Dat Ronan Woody’s zoon is, wordt door Mia Farrow openlijk in twijfel getrokken. Zij gaf aan dat het goed zou kunnen zijn dat Frank Sinatra Ronans échte vader is. Hij is geen onbekende van de actrice: zij was twee jaar met Frank getrouwd en bleef goed met hem bevriend tot zijn dood in 1998. Méér dan bevriend blijkbaar, want Mia geeft dus aan kennelijk nog seks te hebben gehad met Frank in de jaren tachtig, toen zij al lang en breed samen was met Woody Allen. Ook Woody zelf houdt daar rekening mee. In zijn autobiografie schrijft hij: ‘Op een dag was Mia zwanger. Ik ging er als vanzelf vanuit dat het van mij was. En ondanks haar beweringen dat hij Sinatra’s kind is, denk ik dat hij van mij is. Hoewel ik het nooit echt zal weten.’

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.