Het zijn woelige tijden voor Aaron Carter - het broertje van Backstreet Boy's Nick Carter. Twee weken geleden verscheen hij huilend op de Amerikaanse televisie na te zijn opgepakt voor rijden onder invloed. Hij deed toen een boekje open over zijn drugsverslaving. Nu kwam hij afgelopen weekend uit de kast voor zijn biseksualiteit. Een dag later verbreekt hij zijn relatie. 

Volgens de woordvoerder van de kind-ster was de breuk een gezamenlijke beslissing van Aaron en zijn ex Madison Parker. "Aaron en Madison houden heel veel van elkaar en hebben een diep respect voor elkaar. Ze zijn samen tot dit besluit gekomen en Aarons persoonlijke statement spreekt voor zich. Laten we het nu weer over muziek hebben."

Aaron schreef afgelopen zaterdag op Twitter dat hij al zijn halve leven een last op zijn schouders draagt en daar vanaf wilde. "Ik denk dat het belangrijk is voor mij en mijn identiteit om dit te delen", schreef hij bij het bericht waarin hij vertelde op mannen en vrouwen te vallen. "Ik ben opgegroeid in de entertainmentindustrie en toen ik een jaar of dertien was, begon ik me aangetrokken te voelen tot jongens en meisjes. Jaren gingen voorbij totdat ik op mijn zeventiende, na een aantal relaties met meisjes, een ervaring had met een man."

Article continues after the ad

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Getty Images