Regilio Tuur zou dolgraag een vaste relatie hebben, maar in deze fase van zijn leven is dat niet mogelijk. Dat betekent niet dat de 53-jarige oud-bokser het vrouwelijk schoon heeft afgezworen...

De gezonde levensstijl van Regilio Tuur werpt duidelijk zijn vruchten af. De voormalige bokser vierde in augustus zijn 53e verjaardag, maar oogt zeker twintig jaar jonger. Zijn geheim? Veel sporten en gezond leven. Het grootste gedeelte van het jaar brengt Regilio door in zijn woonplaats New York, maar omdat hij erg gehecht is aan zijn 78-jarige moeder en zijn dochters Eleaya (25) en Estée (22) is hij ook geregeld in ons land te vinden.

Vrouwen

Hoewel Regilio Tuur geregeld met mooie vrouwen aan zijn zijde wordt gesignaleerd, is hij al jarenlang vrijgezel. ‘Ik snak naar een relatie,’ zegt Regilio. ‘Ik mis een vaste relatie, honderd procent. Maar ik heb het te druk. Ik ben een nieuw fitness- en gezondheidsbedrijf aan het opstarten, daar past geen vaste relatie bij. In een relatie wil ik een vrouw alles kunnen bieden, dan ben ik er volledig voor haar. Dat lukt nu niet. Misschien over twee jaar.’ Tot die tijd vermaakt Regilio zich uitstekend. ‘Ik heb altijd vriendinnen. Meer dan een. Ik hoef geen relatie te hebben om een vrouw in mijn leven te hebben. Ik ken genoeg vrouwen.’ Maar hoeveel vrouwen Regilio ook in zijn leven heeft, zijn moeder en twee dochters staan op één.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.