Het zoontje van Jim Bakkum beleefde gisteren een spannende dag. Hij heeft al zes jaar verkering met zijn vriendinnetje en wilde dat vieren met een uitje naar de bioscoop. Maar als je 8 jaar bent, wil je niet dat je ouders nog mee op date gaan. Dus vertrok hij alleen en daarom werd het ook voor vader Jim een spannende dag. 

Op Instagram deelt Jim Bakkum een emotioneel moment als vader. 'Zes jaar verkering met zijn vriendinnetje dus dat moest weer gevierd worden in de bios', legt hij uit aan zijn volgers. 'Alleen. Zonder papa’s, mama’s en zusjes', benadrukt hij. 'Colbertje aan.' De acteur deelt verder een huilende emoji en benadrukt zijn liefde voor de twee jonge tortelduifjes.

Wegsmelten

Op de foto zien we zoon Lux - met colbertje aan - en zijn vriendin de trap oplopen. Menig BN'er smelt dan ook weg bij deze foto. 'STOP', snikt moeder Bettina Holwerda. 'Niet te doen zo lief', laat Froukje de Both achter onder de post. 'Vreet je toch op!', zegt Bobbi Eden. En aanstaande moeder Dyantha Brooks laat weten: 'I cant, zo schattig'. Een volger merkt nog op:  'Zo groot maar nog zooo klein!!❤️❤️'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

Article continues after the ad