De 61-jarige schrijver Herman Brusselmans en zijn 27-jarige vriendin Lena hebben besloten te gaan voor een kindje. Dat verklapte hij in het programma 'Van Gils & Gasten'.

Kindje

De Vlaamse schrijver heeft een relatie met de 27-jarige Lena uit Nederland. In eerdere interviews liet Herman al weten te overwegen om aan kinderen te beginnen met Lena. En nu heeft het stel de knoop doorgehakt: er komt een baby. 

Article continues after the ad

Lena is nog niet zwanger, maar het koppel plant om het kind in het jaar 2021 of 2022 te krijgen. "Al hebben we wel een probleem. We hadden al wat namen overlopen en wilden ‘Archie’ als het een jongen wordt", grapt de schrijver.

Relatie

Het stel heeft inmiddels ruim drie jaar een relatie. Maar ze treden niet heel vaak in het openbaar, omdat ze vanwege het grote leeftijdsverschil vaak vijandig worden nagekeken op straat. Maar ondanks het grote leeftijdsverschil, zijn de twee heel gelukkig met elkaar.  “Hij is heel goed in bed en hij ziet er nog leuk uit voor zijn leeftijd, hij heeft een goeie kop”, vertelde Lena een paar jaar geleden aan 'De Nieuwe Revu'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP