Linda de Mol en Paul de Leeuw gaan de strijd aan met de overtollige kilo's en zijn op weg naar een strakker lijf. Deze BN’ers gingen ze voor. 

1. Frans Bauer 

Frans Bauer lijkt wel tien jaar jonger zonder die overtollige kilo’s. 

 

2. Hanneke Groenteman 

Hanneke Groenteman viel na een maagverkleining heel wat kilo’s af

 

3. Sjuul Paradijs 

Journalist Sjuul Paradijs heeft misschien nog wel de grootste transformatie ondergaan.

 

4. Edsilia Rombley

Zangeres Edsilia Rombley  voelde na haar zwangerschap de druk om snel weer op haar oude gewicht te komen.

 

5. Annet Malherbe 

Actrice Annet Malherbe, bekend van onder andere haar rol als Willemijn in de serie Gooische Vrouwen, viel onderging ook een maagoperatie.    

6. Bastiaan van Schaik

Stylist Bastiaan van Schaik was ten tijde van deze foto al 33 kilo afgevallen

 

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Story

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders