Een aantal showbizzvrouwen had een 'foute' man... al wísten ze dat vaak zelf niet. Naast Melisa van der Meijde verloren ook Rachel, Froukje, Tatjana en anderen hun hart (en soms méér) aan minnaars die in de bajes eindigden.

More content below the advertising

 

Lees ook: Melisa Schaufeli heeft kind met Van Gogh-dief Okkie

 

Foute liefde

Froukje de Both was twee jaar samen met Fehd El Ouali, die na hun relatie werd veroordeeld voor zware mishandeling. Laura Fygi viel voor de charmes van meesteroplichter Ari Olivier, terwijl Tatjana Simic samen was verslavingsgoeroe Keith Bakker. Renée Vervoorn raakte in een regelrechte nachtmerrie toen ze 'ja' zei tegen Francis Zwaneveld en bij profvoetballer Ton Blanker, de ex van Anita Heilker, werden wapens en drugs gevonden in huis.

 

Rachel Hazes

Rachel had twee échte liefdes: André Hazes en topcrimineel Marco Eijk. Haar ex-minnaar werd vijf maanden voor het overlijden van André doodgeschoten op een verlaten landweg. We zullen nooit vergeten dat ze mensen de mond snoerde door te zeggen dat ze heus niet met André was getrouwd om het geld, anders was ze wel bij Marco gebleven. Die was vele malen rijker.

 

Lees alle details nu in Story.

Beeld: Peter Smulders