De grote dag van Pippa Middleton en haar steenrijke verloofde James Matthews komt steeds dichterbij. Tijd om de feiten op een rij te zetten: wat weten we tot nu toe over de bruiloft?

 

Lees ook: Hertogin Kate in het diepste geheim op vrijgezellenfeest van Pippa

Article continues after the ad

 

Vrijgezellenfeest

De meiden (inclusief hertogin Kate!) genoten van een low-key vrijgezellenfeest in de Franse Alpen. In een luxe privéchalet ontbrak het de gasten aan niets én er werd zelfs even geskied.

 

Datum en trouwlocatie

Op 20 maart zeggen Pippa en haar James hun I do's tegen elkaar in de St Mark's kerk in Berkshire, Engeland. Na de dienst reist het gezelschap naar het ouderlijk huis van Pippa en Kate waar de receptie volgt.

 

Gastenlijst

Met 150 RSVP's wordt het een intieme bruiloft. Uiteraard zijn Kate en William aanwezig, maar Kate is geen bruidsmeisje. Anders staat zij immers in de spotlight en daar wil Pippa natuurlijk niet aan denken! Voor de kleine prinses Charlotte is wel een rol tijdens de ceremonie: ze wordt een bloemenmeisje. Door de 'no ring, no bring' policy hoeven we in ieder geval niet op Meghan Markle te rekenen mocht prins Harry aanwezig zijn. Alleen verloofden en getrouwden zijn welkom. 

 

Jurk

Het is nog onbekend wat voor jurk Pippa draagt en welke designer het ontwerpt. Tijdens het huwelijk van Kate en William droeg ze, net zoals de bruid, Alexander McQueen. Er wordt verwacht dat ze op haar eigen grote dag voor iets 'Engels en romantisch' gaat. Wordt het een Alexander McQueen? Of toch een Jenny Packham of Giles Deacon?

 

Naam

Pippa's schoonvader heeft een titel, namelijk Laird of Glen Affric. Wanneer hij overlijdt krijgt Pippa de titel Lady of Glen Affric. Tot die tijd moet ze het doen met Mrs. Matthews of Glen Affric the younger en met een titel is ze waarschijnlijk maar wat blij.

 

Beeld: Getty Images Bron: Town & Country