Het is niet zomaar inkt op je lichaam, de naam van je geliefde. Jorik, die een tijdje geleden de naam van zijn vriendin liet tatoeëren, is niet de enige die een tatoeage voor zijn partner liet zetten.

1. André Hazes
Monique Westenberg is de enige voor André. Hij is zo zeker van zijn liefde voor haar dat hij 'Monique' in zijn nek liet tatoeëren. 

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

2. Arie Boomsma
Arie verwacht samen met zijn vrouw Romy een tweede kindje. Zijn liefde voor Romy werd niet alleen bekroond met een kind, maar ook met een matchende tatoeage. Geen naam, wel een Franse lelie...
 

 

3. Danny de Munk
Zijn gezin is zijn alles, dus liet Danny de Munk hen vereeuwigen op zijn arm. De J staat voor zijn vrouw Jenny, B voor Bo en D voor Davy. 
 

 

4. Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe heeft inmiddels meerdere tatoeages op haar lichaam laten plaatsen, waaronder een vertaalde versie van 'ik dank God voor Wesley' er één is. Een romantisch verjaardagscadeau dat Yolanthe aan Wes gaf tijdens het begin van hun relatie.
 

 

5. Isa Hoes
Vijf jaar nadat haar geliefde Antonie overleed heeft Isa Hoes de knoop doorgehakt: ze wilde een permanente herinnering van haar overleden man op haar lichaam. Het werd een bijzondere tatoeage.
 

 

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden André Hazes, zijn grote liefde Monique en hun schattige zoontje André jr. uit pretparadijs Orlando (Florida) op Schiphol, waar ze ondanks de nachtvlucht stralend poseerden voor onze fotograaf.

Dit zou zomaar hun laatste vakantie met z’n drietjes geweest kunnen zijn. Want volgens medium Marion Berndsen, die daarover in Story onthullingen deed, raakt Monique dit jaar zwanger en bevalt ze van een meisje. Zelf zei Monique onlangs nog dat er een aantal reeds bevruchte eitjes wacht in het ziekenhuis, na alle problemen die ze de eerste keer heeft ondervonden om in verwachting te raken. Het is het gelukkige gezin Hazes van harte gegund. Na een relatiedip zijn André en Monique weer veilig geland, bij elkaar. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Nadat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een persbericht naar buiten brachten dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert, zong onmiddellijk vanuit alle windrichtingen de naam van personal trainer Robbert Boekema rond. Met zijn sportieve charmes zou hij Wendy het hoofd op hol hebben gebracht. De twee zouden zelfs verliefd op elkaar zijn geworden, zo heet het in de showbizz.

Robbert is in zijn functie van zakenpartner van Wendy in het online fitnessprogramma DISQ vaak in haar gezelschap. Tijdens vergaderingen en promotieactiviteiten zou de vonk tussen de twee zijn overgesprongen, mede omdat de sleet in haar huwelijk zou zijn gekomen. Terwijl Albert Verlinde in zijn tv-programma voor de ware fijnproever 6 Inside met droge ogen zei dat Robbert niet wil reageren op zijn vermeende affaire met Wendy, zat Story al bij hem thuis in Apeldoorn op de koffie. Daar vertelt de sympathieke en hardwerkende Robbert openhartig hoe hij de afgelopen zeven dagen ervaren heeft. ‘Het was een dramatische week, ik vind het erg sneu voor Wendy en Erland,’ begint hij aan de keukentafel te vertellen. ‘Als zoiets gebeurt, is dat nooit leuk. Zeker niet bij mensen die je zo goed kent. Dat dan op televisie wordt verteld dat Wendy een affaire met mij zou hebben... Gelukkig had Erland me al gewaarschuwd dat zoiets kon gaan gebeuren omdat Wendy en ik erg nauw met elkaar samenwerken. Maar laat ik meteen helemaal duidelijk zijn: ik heb géén relatie met Wendy en heb ook géén affaire met haar gehad. Ik ben al twintig jaar dolgelukkig met mijn vrouw Suzanne, met wie ik twee fantastische kinderen heb. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders