Rapper Lil' Kleine verbaast vriend en vijand met zijn nieuwste aanwinst: een tattoo. Het is niet zomaar inkt op zijn lichaam, maar de naam van zijn vriendin Jaimie. Jorik, zoals de rapper in het dagelijks leven leeft, is niet de enige die een tatoeage voor zijn partner liet zetten.

1. André Hazes
Monique Westenberg is de enige voor André. Hij is zo zeker van zijn liefde voor haar dat hij 'Monique' in zijn nek liet tatoeëren. 

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

2. Arie Boomsma
Arie verwacht samen met zijn vrouw Romy een tweede kindje. Zijn liefde voor Romy werd niet alleen bekroond met een kind, maar ook met een matchende tatoeage. Geen naam, wel een Franse lelie...
 

 

3. Danny de Munk
Zijn gezin is zijn alles, dus liet Danny de Munk hen vereeuwigen op zijn arm. De J staat voor zijn vrouw Jenny, B voor Bo en D voor Davy. 
 

 

4. Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe heeft inmiddels meerdere tatoeages op haar lichaam laten plaatsen, waaronder een vertaalde versie van 'ik dank God voor Wesley' er één is. Een romantisch verjaardagscadeau dat Yolanthe aan Wes gaf tijdens het begin van hun relatie.
 

 

5. Isa Hoes
Vijf jaar nadat haar geliefde Antonie overleed heeft Isa Hoes de knoop doorgehakt: ze wilde een permanente herinnering van haar overleden man op haar lichaam. Het werd een bijzondere tatoeage.
 

 

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes) op

 

Beeld: Peter Smulders

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’