Het is niet zomaar inkt op je lichaam, de naam van je geliefde. Jorik, die een tijdje geleden de naam van zijn vriendin liet tatoeëren, is niet de enige die een tatoeage voor zijn partner liet zetten.

1. André Hazes
Monique Westenberg is de enige voor André. Hij is zo zeker van zijn liefde voor haar dat hij 'Monique' in zijn nek liet tatoeëren. 

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

2. Arie Boomsma
Arie verwacht samen met zijn vrouw Romy een tweede kindje. Zijn liefde voor Romy werd niet alleen bekroond met een kind, maar ook met een matchende tatoeage. Geen naam, wel een Franse lelie...
 

 

3. Danny de Munk
Zijn gezin is zijn alles, dus liet Danny de Munk hen vereeuwigen op zijn arm. De J staat voor zijn vrouw Jenny, B voor Bo en D voor Davy. 
 

 

4. Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe heeft inmiddels meerdere tatoeages op haar lichaam laten plaatsen, waaronder een vertaalde versie van 'ik dank God voor Wesley' er één is. Een romantisch verjaardagscadeau dat Yolanthe aan Wes gaf tijdens het begin van hun relatie.
 

 

5. Isa Hoes
Vijf jaar nadat haar geliefde Antonie overleed heeft Isa Hoes de knoop doorgehakt: ze wilde een permanente herinnering van haar overleden man op haar lichaam. Het werd een bijzondere tatoeage.
 

 

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Het moddergooien tussen Boris en Lilly Becker is nog niet afgelopen. Lilly heeft flink uitgehaald naar haar ex, en beschuldigt hem ervan dat hij haar in de kou laat staan.

Vechtscheiding

De socialite heeft een pittig bericht geplaatst op sociale media. 'Een man zou de moeder van zijn kind altijd moeten respecteren. Ongeacht wat er gebeurt,' luidt het bericht. Lilly claimt dat haar ex er niet voor haar is. 'Onthoud altijd dat ze altijd doet wat ze kan voor haar kind. Vooral wanneer hij niks doet om haar te helpen, ook financieel niet.'

Breuk

Eind mei maakten Boris en Lilly hun scheiding na bijna negen jaar huwelijk bekend. De twee hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk te redden, ook relatietherapie. Maar het mocht niet baten. Volgens hun advocaat was de definitieve breuk geen makkelijke beslissing na een relatie van dertien jaar. 'Het belangrijkste voor beiden is het welzijn van hun zoon Amadeus,' aldus de advocaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

De redactie van RTL Late Night had al enkele weken geleden met Jenny Douwes, het zelfbenoemde boegbeeld van de 'blokkeerfriezen', en anti-Piet-activist Jerry Afriyie afspraken gemaakt voor een open gesprek met beide partijen aan tafel op de laatste zittingsdag van de rechtszaak tegen de A7-bezetters. "We hebben alle reden daarop te vertrouwen en dat doen we ook", laat RTL maandag in een verklaring weten.

Spijt

Volgens de redactie van het programma stelde Douwes op het laatste moment nieuwe eisen, namelijk geen debat aan tafel met Afriyie. "We begrijpen dat er in de hectiek van een live-uitzending snel beslissingen moeten worden genomen. Achteraf hadden we vlak voor de start van de uitzending moeten besluiten om niet mee te gaan met de nieuwe gespreksvoorwaarden", aldus RTL.

Geen afspraken

Advocaat Wim Anker en zijn cliënt Jenny Douwes bestrijden deze visie op het gebeurde. "Er zijn geen afspraken gemaakt om allen aan één gesprekstafel plaats te nemen", schreef Anker zondag op zijn website in een verklaring. "Dat was ook helemaal geen optie. In de eerste plaats omdat Jenny Douwes daarmee niet akkoord zou gaan. En in de tweede plaats omdat ons kantoor geen discussie wilde en wil over de persoon en kleur van Zwarte Piet. Daar ging immers de blokkadezaak niet over!"

Totale verrassing

Twan Huys zou volgens Anker vlak voor aanvang van de uitzending op vrijdag tegen Douwes hebben hebben gezegd dat Afriyie niet met haar aan tafel zou komen. "De move van de presentator om tijdens de uitzending toch de heer Afriyie en zijn advocaat aan tafel te noden, was voor ons een totale verrassing. Dat was mijns inziens ook duidelijk te zien."

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)