Al 25 jaar kun je iedere zaterdagavond twee uur lang genieten van heel wat klus- en tuinplezier. ‘Eigen Huis & Tuin’ is dan ook een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Om dit jubileum te vieren deelt oud-presentatrice Irene Moors een kiekje uit de oude doos. 

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Drie jaar lang vormden klusjesman Nico, tuinman Rob en presentatrice Irene een vertrouwd trio op de zaterdagavond. Daarom haalt ze voor dit jubileum mooie herinneringen op door een leuke foto van vroeger te delen. '25 jaar Eigen Huis en Tuin! Throwback naar het seizoen 1996 t/m 1998', schrijft ze bij het kiekje van haar samen met Rob en Nico.

Start

De vuurdoop van Eigen Huis & Tuin was in 1993. Vanaf het begin was Nico Zwinkels de klusjesman van het programma en zorgde tuinman Rob Verlinden ervoor dat alles in tuin er perfect bij lag. De presentatrice van het programma wisselde wel regelmatig. Manuëla Kemp was aan het begin het boegbeeld van het programma, maar zij werd in 1995 overgenomen door Myrna Goossen en een jaar later door Marcelina Schopman (1996). Van 1996 tot en met 1998 was Irene Moors dus het vertrouwde gezicht van het populaire klusprogramma op RTL 4.

Nieuw

Behalve de titel is vandaag de dag eigenlijk álles anders anders aan het programma. Zowel de gezichten als het format en de klusjes. Sinds 2004 is Thomas Verhoef de klusjesman van het programma, zorgt BZV-boer Tom Groot voor de tuin en praat Evelyn Struik alles aan elkaar. Maar dat mag de pret niet drukken, want na 25 jaar is Eigen Huis & Tuin nog steeds een goed bekeken programma.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP