De culinaire televisiezender 24Kitchen gaat op eerste kerstdag daadwerkelijk een pruttelend pannetje ragout uitzenden. Vorige week plaatste de satirische website De Speld het artikel '24Kitchen zendt op Eerste Kerstdag een pruttelend pannetje ragout uit', met een knipoog verwijzend naar het feit dat SBS6 op eerste kerstdag een knisperend haardvuur uitzendt.

Op eerste kerstdag zendt 24Kitchen onder anderen Jamie's Easy Meals at Christmas, Rachel Khoo’s Chocolat Christmas Special en Rudolph's Winterklassiekers uit. 'Maar ook voor de ragout-fans hebben we goed nieuws', laat de zender weten. Op verschillende momenten is daadwerkelijk het pruttelende pannetje op tv te aanschouwen. Op het Youtube-kanaal van de culinaire zender pruttelt het ragoutpannetje van 10.00 tot 22.00 uur non-stop.

Haardvuur

SBS maakte begin december bekend dat op eerste kerstdag 's avonds geen film of tv-programma wordt uitgezonden, maar beelden van een haardvuur. Af en toe wordt er een blok op het knisperende vuur gelegd of loopt er een hond voorbij.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.