Marco Borsato had grootse plannen in petto voor 2020, het jaar waarin de alleskunner een groots jubileum had willen vieren. Maar met zijn burn-out en zijn op de klippen gelopen relatie lijkt het voorlopig vooral een rampjaar voor de zanger te gaan worden.

Borsato zit in april precies dertig jaar in het vak, een heuglijk feit dat hij niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. Wat precies de planning was, hield Marco geheim. 'Hoe en wat daar zijn we nu hard over in de weer', zo liet Marco eind vorig jaar aan BuzzE weten. 'Ik heb ongelooflijk veel leuke en bijzondere plannen want ik laat zoiets natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.'

Article continues after the ad

Project

Marco was naar aanleiding van zijn jubileum onder meer bezig met een project waarin hij samenwerkingen aanging met verschillende artiesten. De eerste resultaten waren Hoe Het Danst, met Armin van Buuren en Davina Michelle, en Lippenstift met rapper Snelle. Beide nummers werden vorig jaar grote hits, de eerste in jaren voor Marco. Ook wilde Marco weer verschillende concerten opzetten. Vorig jaar trad hij vijf keer op in De Kuip in Rotterdam.

Breuk

Het is niet duidelijk wat er nu nog van deze plannen doorgaat. In januari maakte de zanger bekend voor onbepaalde tijd zijn agenda leeg te maken. De kans dat Borsato na de breuk met Leontine in de stemming is voor een feestelijk jubileum, lijkt heel klein.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.