Bij het onlineprogramma BOOS hebben zich de afgelopen tijd zo'n vijftien mensen gemeld met klachten over een regisseur van het programma The Voice of Holland. De man in kwestie zou geregeld ongepaste opmerkingen van seksuele aard hebben gemaakt en zich ook schuldig hebben gemaakt aan ongewenste handtastelijkheden. De man in kwestie wordt door het programma niet bij naam genoemd.

In de uitzending van BOOS over de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland die donderdag op YouTube is verschenen, vertelt presentator Tim Hofman dat er vijftien mensen bij zijn programma hebben geklaagd over de regisseur. Deze mensen zijn zowel kandidaten als medewerkers van TVOH. In de uitzending reageert de regisseur schriftelijk via zijn advocaat zich niet te herkennen in de aantijgingen en deze 'ten stelligste' te ontkennen.

Ali B.

Iets eerder in de uitzending is te zien dat dezelfde regisseur ook werd benaderd over een aantijging aan het adres van Ali B. Een oud-kandidate zou naar de regisseur toe gegaan zijn met een klacht van seksuele aard over de rapper, maar daar is vervolgens niets mee gedaan. De regisseur reageerde daarop eveneens schriftelijk met de mededeling daar niets meer van te weten en het vooral 'verschrikkelijk' te vinden voor de kandidate.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.