Bijna 1,4 miljoen waren donderdagavond tijdens de Slimste Mens niet alleen getuige van de overwinning van Johan Fretz, maar ook van de wraak van Monica Geuze.

Twittergebruikers waren niet mals met de kritieken toen de vlogger woensdag haar intrede deed in het programma op NPO 2, maar ze schopte het donderdagavond tot aflevering drie, iets waar bijna 1,4 miljoen mensen getuige van waren.

Article continues after the ad

Best bekeken

Daarmee is het, na het NOS Journaal van acht uur, het best bekeken programma van de avond. Het journaal op NPO 1 had ruim 1,6 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Ook het NOS Journaal van zes uur passeerde de miljoen kijkers. Naar het Half acht nieuws op RTL4 keken 896.000 mensen, gevolgd door EenVandaag op NPO 1 met 874.000 kijkers.

Hart van Nederland

Op SBS6 was Hart van Nederland met 542.000 kijkers het best bekeken programma van de avond. De nieuwe 5 Uur Show op SBS6 trok iets meer kijkers dan de dag ervoor: 140.000 ten opzichte van 127.000. De doorstart van het programma trapte maandag af met 200.000 kijkers.

Bron: ANP | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.