Knip- en plakwerk is natuurlijk een piece of cake, maar soms gaat er op tv iets zo grandioos mis dat het er niet valt uit te knippen. En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar van genieten. 

12. Het begint allemaal met een scheet...

Of er nu een relletje ontstaat of een oliebollengevecht: het voormalige Voetbal Inside was (net als zijn opvolger) zelden saai. Toch is het in ons gekozen fragment eens niet flapuit Johan Derksen of de bulderende lach van Jan Boskamp die de boel verstoort. Als er een kleine stilte valt weet een man in het publiek met een simpele gasontlading de aandacht op zich te vestigen. Lekker dat voetbalkantine-gevoel.   

11. Pierre Kartner kan niet kiezen

'Shalalie shalala.' Het is misschien wel het meest ongemakkelijke tv- moment ooit: Pierre Kartner die maar niet kan kiezen tussen de meidengroep Loekz en Sieneke. Aan de (nog veel jongere) Yolanthe ligt het in ieder geval niet. 'Pierre, u heeft zo'n zware taak, want u moet die knoop door gaan hakken.' Nou, hij weet er een leuk verhaaltje aan te breien, maar die keuze liet héél lang op zich wachten..

Article continues after the ad

10. Love Island-kandidaat bedondert de boel

Het realityprogramma Love Island draait om het vinden van ware liefde, maar die nota had blijkbaar niet iedereen ontvangen. Een dag voor de finale gaf Remco toe dat hij al iemand thuis had zitten tot grote teleurstelling van zijn 'koppel' Imen. 'Ik ging het avontuur aan en toen ik hier aankwam, dacht ik al: shit! Er zit niemand leuker dan haar tussen.' Oef, daar hadden de makers en zijn medekandidaten vast geen rekening mee gehouden... 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spoilert alert! ⚠️ De Islanders weten niet wat ze horen...😨 #loveisland

A post shared by Love Island (@loveislandrtl) on9. Een klap voor Viktor Brand

Als mr. Frank Visser in de buurt is, is het wachten op drama. Die burenruzies van tegenwoordig zijn namelijk niet mals, al helemaal niet als de presentator in spe er nog bij wordt betrokken ook. Viktor Brand probeerde de boel te sussen, maar dat kan 'spookklusser' Frits niet echt waarderen. Met een "GODVERDOMME" en een flinke slag in zijn ribben is het duidelijk dat hier nog lang onrust heerst.

8. RTL Late Night op stelten

Met Humberto aan het roer bij RTL Late Night keken we nooit raar op als er iemand spontaan op tafel begon te dansen. Tot die ene keer. Ondanks dat we als kijkers vooral de beelden zagen die Luuk Ikink ons voorschotelde, flitste er een kort shot tussendoor van iemand die wel heel graag aandacht wilde. Uiteindelijk bleek de zogenoemde 'tafelspringer' gelukkig geen verkeerde beweegredenen te hebben, maar de studio trilt er jaren later nog van na.


7. NOS Journaal-kijkers krijgen sensatie

Met hier en daar een foutje van Jan de Hoop of zijn visagiste na staat het Journaal toch vaak bekend als wat stijfjes. Nou, een paar maanden geleden bracht Amber Brantsen daar onbedoeld verandering in. Ze klampte middenin een item zich vast aan de desk en liet kijkers met onbeantwoorde vragen achter. Wat was er toch aan de hand? Gelukkig kwam een poosje later de aap uit de mouw: niets geen corona of gekke ziekte, want de presentatrice bleek 'gewoon' in verwachting! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in business! Twee man sterk 🥳 #NOS

A post shared by Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) on

6. Medium Joke gelooft haar oren niet

Niemand bedriegt Joke, oké? Je gelooft erin of niet, maar deze Astro-dame is zeker niet gek! Een anonieme beller hield haar identiteit en die van haar overleden vader graag verborgen, maar daar had medium Joke geen boodschap aan. 'Kijk eens naar me! Waarom lieg je tegen mij? Niemand, maar dan ook niémand liegt tegen mij'.'  Het gesprek was daarmee direct finito net als later het hele genre.


5. College Tour wordt stopgezet

College Tour en Twan Huys zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar ontwerper Daan Roosegaarde zal je daar niet snel meer zien. Hij werd neergezet als een enorme narcist en dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. 'Jezus. Wat zijn we aan het zeiken. Dat meen ik echt. Zullen we anders gewoon stoppen of zoiets, want ik vind dit een beetje zéikerig.' Uiteindelijk voegde Daan daad bij het woord en stapte hij letterlijk op voor een 'plaspauze'. Dag uitzending!

 

4. WIDM gaat stapje te ver

De makers van Wie is de Mol? gaan normaal gesproken niet over één nacht ijs als het om de voorbereidingen spannende opdrachten gaat, maar toch gaat er weleens wat mis. En dat kan behoorlijke gevolgen hebben! Janine Abbring durfde het aan om van elf meter hoog in het water te springen, maar kon vanaf dat moment een finaleplaats wel op haar buik schrijven. De journalist verbrijzelde namelijk een rugwervel waardoor de uitzending tijdelijk 'on hold' werd gezet.

3. Patty Brard is laaiend

Patty Brard staat nu vooral bekend als die gezellige tv-tante, maar onderschat haar niet! In haar eigen reallifesoap (en dan gaan we alweer terug naar 2003) kon ze haar woede jegens Nico Dijkshoorn niet meer verborgen houden. Hij moest en zou ten onder gaan na het publiceren van een zogenoemde voorpublicatie van haar biografie. 'Daar ga ik je op aanpakken, lul', aldus Patty bij wie nog net geen stoom uit haar oren komt.  


2. Fajah Lourens botst met haar 'dochter'

Fajah Lourens was echt niet alleen in GTST een pittige tante, zo bewees ze wel tijdens de opnames van Vier handen op een buik. Ze kon het niet uitstaan dat 'haar tienermoeder' alle klusjes maar van zich af schoof. 'De hele wereld werkt niet alleen voor jou. Je moet gewoon normaal doen.' Tot tweemaal toe vlogen de presentatrice en de zwangere puber elkaar in de haren. Al zegt de titel van de show anders: ze hadden beter hun handen op hun eigen buik konden houden.

1. DWDD is niet zo gezellig meer

Als blikken konden doden, weten we niet hoelang journaliste Mildred Roethof het nog had volgehouden. Haar 'goedbedoelde' item stuitte namelijk op flinke kritiek aan de tafel van Matthijs. Zelfs de ervaren talkshowhost kreeg (met de hulp van Arie Boomsma) geen orde meer in de zaak en het liep dan ook uit in een felle ruzie. Die kan zo de geschiedenisboeken in!

BRON: Superguide

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.