Zondag is het zover: dan vieren de (on)bekende vaders in Nederland Vaderdag! Maar laat het nu op social media iedere dag een beetje Vaderdag zijn... De volgende bekende vaders krijgen er namelijk geen genoeg van om de leukste kiekjes van hun kroost te delen.

André Hazes

André Hazes werd op jonge leeftijd vader van zoon André jr. en sindsdien zien we de kleine iedere dag terug op social media.

Jim Bakkum

Jim is een vader van twee: Posy en Lux maken zijn leven nóg mooier. Hij is alleen iets minder enthousiast als het gaat om het delen van foto's van de kinderen.

 

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Wesley Sneijder

Wesley is de trotse vader van Jessey en Xess Xava. Vooral van laatstgenoemde staan de nodige kiekjes online.

Jaap Reesema

Dolgelukkig waren Jaap Reesema en zijn Kim Kötter met de geboorte van hun zoon Muck. En wat een lieve foto's hebben ze sindsdien gedeeld!

Thijs Römer

De liefde van Thijs Römer en Katja Schuurman werd bezegeld met de komst van dochter Sammie. 

Rafael van der Vaart

Samen met Sylvie Meis kreeg Rafael van der Vaart zoon Damiàn (10), die overigens hartstikke blij is dat zijn stiefmoeder Estavana bijna bevalt van een dochter.

Arie Boomsma

Arie Boomsma en zijn twee jarige dochter Bobby Jo lijken onafscheidelijk. Dat is wel te zien aan de hoeveelheid foto's van de kleine meid op social media!

Xander de Buisonjé

Xander en Sophie de Buisonjé verwelkomden dit jaar Cela Lynn. Samen hebben ze ook een zoon, Dex (6). 

Waylon

Wat niet iedereen weet is dat Waylon een 15-jarige zoon heeft: Dylan. Hij wordt uit de schijnwerpers gehouden, maar er staat wel een foto van hem met zijn vader online.

Jan Smit

Samen met zijn grote liefde Liza kreeg Jan Smit twee prachtige kinderen: Emma en Senn. Uit haar eerdere huwelijk had Liza al dochter Fem.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders