Samantha 'Barbie' de Jong kan haar twee kinderen niet altijd zien, wat haar zwaar valt. Maar de momenten die ze met haar kroost doorbrengt, zijn extra waardevol. De voormalig realityster is vandaag herenigd met haar zoontje Milano. 

Samantha heeft de voogdij van haar kinderen moeten afstaan aan haar ex-man Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi, nadat ze vorig jaar gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Hoewel de blondine aan de beterende hand is, mag ze nog steeds niet voor dochter Angelina (7) en zoon Milano (4) zorgen. 

Article continues after the ad

Hereniging

Gelukkig kan de voormalig realityster haar kids af en toe zien. Vandaag staat ze samen met Milano op de schaatsbaan. De trotse moeder deelt dolblije foto's en video's op haar Instagram. 'De band met haar moeder en haar kids is voor altijd,' laat ze weten.

Depressie

Het is precies een jaar geleden dat Samantha de Schotse kliniek Castle Craig mocht verlaten, waar ze vier maanden verbleef om haar verslavingen en depressies de baas te worden. Haar verslaving heeft ze onder controle en de voormalige realityster zegt al een jaar niets gebruikt te hebben. 'Alleen mijn depressies blijven lastig. De laatste maand van mijn relatie met Maron Hill was moeilijk. Ik kreeg een miskraam, ging qua emoties alle kanten op en belandde uiteindelijk in een depressie.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.