Samantha de Jong (31) heeft een moeilijke week achter de rug. Zondag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat haar vriend Gelmore plotseling was overleden aan een hartstilstand. Hoewel de blondine flink uithaalt naar de ex van haar overleden geliefde, kan ze nog wél door één deur met haar schoonfamilie.

Dat blijkt uit een nieuwe post op Instagram. Samantha deelt een foto waarop de enorme tatoeages die ze voor elkaar hebben laten zetten goed te zien zijn en laat weten: 'Wat hadden we het deze middag toch leuk schat. Met trots dragen wij elkaars naam.

Article continues after the ad

Echte liefde

De Jong vervolgt: 'Eigendom van elkaar en onze liefde die echt is hoe wij met elkaar waren. Daar zijn de meeste echt jaloers op 😉 . True love babe. Morgen ben ik gelukkig bij mijn schoonfamilie 🥰🙏.'

Tekst gaat verder onder de post.

Wéér een sneer

'Barbie' besloot gisteren ook op Instagram Marie van der Sande – een ex van Gelmore – even de waarheid te vertellen. Uit de post die ze plaatste blijkt dat Gelmore al een dochter uit een eerdere relatie had en die band niet zo hecht was als met Angelo. 'Lieve Marie van der Sande', begon Samantha haar tirade. 'Ik begrijp jouw jaloersheid want ja, Gelmore heef Shalina nooit als zijn dochter gezien.'

Meerdere kinderen

Barbie dreigde daarna zelfs om jeugdzorg in te schakelen. 'Moet ik jeugdzorg even inlichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat? Ga niet tegen mij beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze gluiperd dat je bent.' Uit dit bericht bleek ook dat dochter Shalina niet het enige kind is uit een eerdere relatie. 'Nu praat je zo over Kaydan, dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do', vervolgde De Jong haar verhaal. 'Kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen… kan je van jou niet zeggen', sneerde ze verder.

‘Spijt’ hebben

Ze sloot haar post af met een nogal harde conclusie. 'Zoek een leven alsjeblieft. Ik heb echt medelijden met je en het spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT OP NUMMER 1 bij hem.' Samantha dropt aan het einde van haar preek een bom door te vragen of Gelmore daadwerkelijk wel de vader is van dochter Shalina.

Steun en toeverlaat

Eind 2020 brak Samantha met haar verloofde Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van – toen nog – zoontje Djemino bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweld, het niet langer mogen gebruiken van de babynaam, de uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand. Djemino kreeg vervolgens de naam Angelo, waarna Samantha al snel de liefde vond bij Gelmore. Op 11 april vierden ze dat ze drie maanden bij elkaar waren: 'Hou van jou tot de maan en terug', schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren. Samantha omschreef Gilly, zoals ze hem noemde, als 'de man van mijn dromen'.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.