Net als tijdens haar vorige twee zwangerschappen gaat hertogin Kate, nu ze haar derde kind verwacht, gebukt onder extreme misselijkheid. In de eerste zwangerschapsmaanden werd haar agenda dan ook schoongeveegd, maar de plicht roept en Kate vervult steeds meer verplichtingen. Zichtbaar met moeite…

Het moet een enorm lange avond zijn geweest voor Kate, de hertogin van Cambridge, toen ze onlangs met echtgenoot prins William aanwezig was bij de Royal Variety Performance Show in Londen. Want na alle optredens werd ze ook nog samen met haar man verwacht achter de coulissen, waar talloze artiesten en gasten allemaal de hand van het prinselijk paar wilden schudden. Terwijl Kate in veel Britse media werd geprezen om haar verschijning – ze droeg een schitterende jurk van haar favoriete ontwerpster Jenny Packham en glitterpumps van Oscar de la Renta – waren er ook bezorgde reacties. Met ‘Waarom moest per se Kate naar deze show?’ en ‘Wat doen ze haar áán?!’ reageerde menig lezer op de berichtgeving. Want hoewel Kate van begin tot eind haar best deed om iedereen vriendelijk te woord te staan, was wel duidelijk dat de avond heel wat van haar krachten vergde.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.


Beeld ANP

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP