De halfzus van Meghan, Samantha Markle, is naar de eerste hulp gebracht nadat zij en haar vriend een auto-ongeluk hebben gehad, omdat ze moesten uitwijken voor een paparazzi-fotograaf. Dat zegt Mark, de vriend van Samantha, tegen de Amerikaanse site TMZ.

Het stel reed op het moment van het ongeluk bij een tolpoortje toen er plotseling een fotograaf opdook. Hij probeerde kiekjes te maken van de halfzus van Meghan, de aanstaande van prins Harry. Mark schrok en gooide het stuur om zodat hij de fotograaf niet zou raken. Hierbij raakte hij een afzetting. Samantha klapte vervolgens tegen een raam en belandde op de vloer van de auto waarbij ze mogelijk haar enkel brak.

Negatief

De relatie tussen Samantha en Meghan is de laatste tijd behoorlijk onder druk komen te staan. Sinds Meghan samen is met prins Harry heeft Samantha zich meerdere malen negatief uitgelaten over haar jongere halfzus. Zo zou Meghan alles voor status doen.

Volgens Mail Online vindt Samantha, net als haar broer Thomas Markle Jr., dat het Britse koningshuis te weinig heeft gedaan om vader Thomas Markle bij te staan gedurende zijn gezondheidsklachten. Ze zegt dat ze geld moest lenen om te kunnen betalen voor zijn operatie. Zo vertelde Thomas Markle Jr. al eerder aan The Mirror dat hij al maanden geleden hulp heeft gevraagd aan Kensington Palace.

Article continues after the ad

Beschuldigingen

Samantha zou zich ook op Twitter negatief uitlaten over Meghan. Ze lijdt aan de ziekte MS en zit daarom in een rolstoel. Samantha beweert dat Meghan haar meerdere keren in de steek zou hebben gelaten, omdat ze zich schaamde voor de aandoening van haar halfzus.

Maar volgens Samantha's ex-man klopt dit niet en heeft ze haar halfzus al bijna tien jaar niet gesproken. Ook Samantha's moeder beschuldigt haar dochter ervan dat ze geld wil verdienen over de rug van Meghan: 'Samantha zit haar al jaren op de huid, alles wat ze over Meghan zegt is een leugen.'

Bron: TMZ, Mail Online | Beeld: ANP