De halfzus van Meghan, Samantha Markle, is naar de eerste hulp gebracht nadat zij en haar vriend een auto-ongeluk hebben gehad, omdat ze moesten uitwijken voor een paparazzi-fotograaf. Dat zegt Mark, de vriend van Samantha, tegen de Amerikaanse site TMZ.

Het stel reed op het moment van het ongeluk bij een tolpoortje toen er plotseling een fotograaf opdook. Hij probeerde kiekjes te maken van de halfzus van Meghan, de aanstaande van prins Harry. Mark schrok en gooide het stuur om zodat hij de fotograaf niet zou raken. Hierbij raakte hij een afzetting. Samantha klapte vervolgens tegen een raam en belandde op de vloer van de auto waarbij ze mogelijk haar enkel brak.

Negatief

De relatie tussen Samantha en Meghan is de laatste tijd behoorlijk onder druk komen te staan. Sinds Meghan samen is met prins Harry heeft Samantha zich meerdere malen negatief uitgelaten over haar jongere halfzus. Zo zou Meghan alles voor status doen.

Volgens Mail Online vindt Samantha, net als haar broer Thomas Markle Jr., dat het Britse koningshuis te weinig heeft gedaan om vader Thomas Markle bij te staan gedurende zijn gezondheidsklachten. Ze zegt dat ze geld moest lenen om te kunnen betalen voor zijn operatie. Zo vertelde Thomas Markle Jr. al eerder aan The Mirror dat hij al maanden geleden hulp heeft gevraagd aan Kensington Palace.

Beschuldigingen

Samantha zou zich ook op Twitter negatief uitlaten over Meghan. Ze lijdt aan de ziekte MS en zit daarom in een rolstoel. Samantha beweert dat Meghan haar meerdere keren in de steek zou hebben gelaten, omdat ze zich schaamde voor de aandoening van haar halfzus.

Maar volgens Samantha's ex-man klopt dit niet en heeft ze haar halfzus al bijna tien jaar niet gesproken. Ook Samantha's moeder beschuldigt haar dochter ervan dat ze geld wil verdienen over de rug van Meghan: 'Samantha zit haar al jaren op de huid, alles wat ze over Meghan zegt is een leugen.'


Bron: TMZ, Mail Online | Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images