Hoewel prinses Mabel na het overlijden van haar grote liefde Friso zelf nog vrijgezel is, hielp ze haar zus Nicoline wél aan een nieuwe partner...

Wie prinses Mabel (51) en haar twee jaar jongere zus Nicoline Wisse Smit naast elkaar ziet, kan niet anders dan concluderen dat de zussen veel op elkaar lijken. De twee hebben nog een 38-jarige halfzus, Eveline Wisse Smit: de dochter van hun moeder Flos en haar tweede man Peter Wisse Smit.

Article continues after the ad

Hulp 

Na het overlijden van prins Friso in 2013 had Mabel veel steun aan Nicoline en Eveline. Andersom heeft Mabel Nicoline geholpen bij het vinden van een geschikte partner. In haar verlangen naar een leuke man in haar leven, schreef Nicoline honderden liefdesbrieven aan de man van haar dromen. ‘Nog voor ik de eerste liefdesbrieven online had geplaatst, ontmoette ik mijn liefde van vlees en bloed,’ schrijft de 49-jarige Nicoline in haar boek Ik min je, een bundeling van haar liefdesbrieven die ze vanaf 2012 schreef, alvorens ze in 2018 verliefd werd op haar huidige partner Robert Jan Galema. ‘Dank aan mijn zusjes. Voor het aanmoedigen, het afremmen en hun alles omringende, altijd voelbare liefde.’ Hopelijk vindt Mabel zelf ook een leuke man in haar leven. Wellicht kunnen Nicoline en Eveline haar op hun beurt dáárbij helpen.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.