Na een meer dan pijnlijke scheiding veroorzaakt door jarenlang overspel heeft Bernardo Guillermo het geluk in de liefde weer gevonden. Inmiddels heeft de zoon van prinses Christina zijn nieuwe vriendin ook al aan vader Jorge voorgesteld.

Prinses Christina’s zoon Bernardo Guillermo (43) zag na een pijnlijke liefdesbreuk geen andere optie dan New York te verruilen voor Londen. Achteraf bezien had hij echter geen betere keuze kunnen maken. In de Engelse hoofdstad blijkt hij namelijk het geluk in de liefde weer te hebben gevonden! De naam van zijn vriendin is Georgina Turvey en ze heeft haar eigen architectenbureau. Daarbij moet niet worden gedacht aan bruggen en flatgebouwen, maar aan kleinere, bijzondere ontwerpen in de hogere prijscategorie. Een passie die ‘Georgie’, zoals ze zichzelf noemt, deelt met Bernardo; hij is een gewild ontwerper van onder meer exclusieve meubelstukken.

Article continues after the ad

Prinses Christina

Hoewel Bernardo nooit open is over zijn liefdesleven, deelt zijn vriendin op haar Instagram-account zeer geregeld plaatjes van hen beiden waar de liefde werkelijk vanaf spat. Uit datzelfde account blijkt dat ook Bernardo’s moeder prinses Christina nog deelgenoot is geweest van het geluk van haar zoon. De eerste verliefde foto’s van Georgie en Bernardo dateren namelijk van november 2018, ruim negen maanden voordat Christina haar strijd tegen kanker moest opgeven. Ongetwijfeld heeft dat bij Christina nog tot enige opluchting geleid in die laatste zware periode. Immers: de grootste zorg van elke moeder is het geluk van haar kinderen.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.