Dat koningin Máxima uit een groot gezin komt is geen geheim. Met twee broers (Juan en Martín) en vier zussen (Ángeles, María, en Dolores zijn halfzussen, Inés is een volle zus) is Máxima een grote familie gewend. Maar wie is Ines precies?

Lees ook: Zó hebben Willem-Alexander en Máxima elkaar ontmoet

In opspraak

Máxima was dertien jaar toen zusje Inés geboren werd, wat haar nu 33 jaar maakt. Maar echt een lieverdje is Inés niet altijd geweest. Sterker nog, de laatste tijd is ze in Argentinië in opspraak geraakt. Ze kreeg een ambtenaarsfunctie waar ze - aldus geruchten - niet veel voor heeft hoeven doen, laat staan dat ze er geschikt voor is. De benoeming viel bij veel mensen niet in goede aarde. Inés heeft er per slot van rekening niet voor gestudeerd. Zou het politieke verleden van vader Jorge Zorreguieta hiermee te maken hebben? Haar cv is niet veelbelovend: een onderzoeksbaantje bij de Verenigde Naties in Panama is het beste wat Inés heeft gedaan. Werken als kunstenaar en zangeres is haar immers niet gelukt. Ze verdient in ieder geval wel goed: als ambtenaar verdient ze omgerekend 2.400 euro per maand en ze hoeft maar 180 dagen per jaar te werken.

Peetmoeder

Dat Máxima waarde hecht aan haar zusje is duidelijk. Niet voor niets is Inés de peetmoeder van Ariane. Zij is dus ook degene die Ariane de kerk in droeg tijdens de doop op 20 oktober 2007. (Zie hieronder)

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders, ANP

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP