Ondanks dat de moeder van koningin Máxima in Argentinië woont, zien ze elkaar regelmatig. De koningin heeft een enorm goede band met haar. En dat niet alleen. Als je Máxima's moeder ziet, weet je dat ze haar looks niet van een vreemde heeft. 

Lees ook: Zó hebben Willem-Alexander en Máxima elkaar ontmoet

Hechte band

Máxima woont al tientallen jaren niet meer in haar geboorteland Argentinië. De koningin is wel gewend om bij haar familie uit de buurt te zijn. Toch heeft ze een enorm hechte band met haar moeder. Een keer per jaar gaat de koningin met haar hele gezin op vakantie naar Argentinië, maar ze zag haar ouders ook tussendoor. 

Goede genen

De royal heeft een bijzondere band met haar moeder, Maria del Carmen Cerruti. Prinses Amalia is zelfs naar haar oma vernoemd. Máxima was het eerste kind uit het huwelijk van haar vader Jorge en haar moeder. Het is wel duidelijk van wie Máxima de goede genen heeft, Maria is minstens net zo knap!

Beeld: Peter Smulders

Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, ontmoette Koningin Máxima op een financiële bijeenkomt in Zwitserland en raakte aan de praat. En wat kwam ter sprake? De nieuwe hobby van Máxima!

Tromgeroffel… Borduren! Volgens Máxima is het de perfectie manier om te ontstressen.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram