Ondanks dat de moeder van koningin Máxima in Argentinië woont, zien ze elkaar regelmatig. De koningin heeft een enorm goede band met haar. En dat niet alleen. Als je Máxima's moeder ziet, weet je dat ze haar looks niet van een vreemde heeft. 

Lees ook: Zó hebben Willem-Alexander en Máxima elkaar ontmoet

Hechte band

Máxima woont al tientallen jaren niet meer in haar geboorteland Argentinië. De koningin is wel gewend om bij haar familie uit de buurt te zijn. Toch heeft ze een enorm hechte band met haar moeder. Een keer per jaar gaat de koningin met haar hele gezin op vakantie naar Argentinië, maar ze zag haar ouders ook tussendoor. 

Goede genen

De royal heeft een bijzondere band met haar moeder, Maria del Carmen Cerruti. Prinses Amalia is zelfs naar haar oma vernoemd. Máxima was het eerste kind uit het huwelijk van haar vader Jorge en haar moeder. Het is wel duidelijk van wie Máxima de goede genen heeft, Maria is minstens net zo knap!


Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP