Actrice Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, was zo’n 21 jaar geleden op vakantie in Engeland.

Buckingham Palace

En, hoe leuk, laat ze daar nou nét een gezellig kiekje hebben gemaakt, recht voor Buckingham Palace. Vandaag de dag een bijzondere foto, want ze had op dat specifieke moment natuurlijk nooit gedacht dat ze 21 jaar later de verloofde van een prins zou zijn.

Voorbestemd

Op de betreffende foto, gedeeld via Twitter, zien we Meghan voor Buckingham Palace. Wij vragen ons stiekem af: zou het voorbestemd zijn dat ze gaat trouwen met prins Harry? Helaas zullen we het nooit zeker weten, maar een mooie gedachte is het wel.

Beeld: ANP | Libelle.nl

Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, ontmoette Koningin Máxima op een financiële bijeenkomt in Zwitserland en raakte aan de praat. En wat kwam ter sprake? De nieuwe hobby van Máxima!

Tromgeroffel… Borduren! Volgens Máxima is het de perfectie manier om te ontstressen.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram