In de tijd dat Meghan Markle furore maakte als actrice raakte ze in de ban van Hollywood-waarzegger Richard Win. En nog altijd wendt ze zich tot hem voor adviezen, zeker nu ze weer is teruggekeerd in Amerika. Tot grote ergernis van echtgenoot prins Harry!

Sterke eigen wil

Meghan Markle (39) staat bekend om haar sterke eigen wil. De vraag rijst nu echter hoe ‘eigen’ die wil daadwerkelijk is! De echtgenote van prins Harry (36) blijkt zich al jaren te bedienen van adviezen van een waarzegger. Naar eigen zeggen is deze Richard Win (74) de sterrenfluisteraar van de grootste Hollywoodiconen. Hij leerde Meghan dan ook in de showbizzwereld kennen in de tijd dat zij furore maakte in de hitserie Suits. Toen al voorspelde hij Meghan dat zij een man zou vinden in Londen.

Article continues after the ad

Man in Londen

‘Dat komt goed uit, ik ben dol op Londen,’ zou Meghan hem enthousiast hebben geantwoord. Richard doet zijn voorspellingen door een gebruiksvoorwerp van de cliënt vast te houden. ‘Dat kan een ring zijn, maar het is vaak ook een mobiele telefoon,’ vertelt Richard hierover bij de internetzender Black Hollywood Live. ‘Dan sluit ik mijn ogen en krijg ik dingen door. Bij Meghan was dat dus dat zij een man in Londen zou ontmoeten. Dat het een prins zou zijn, wist ik toen nog niet.’

Beeld: Brunopress

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.