De spanning is om te snijden, want vandaag de dag kunnen we letterlijk op ieder moment te horen krijgen dat Meghan Markle is bevallen. De geruchtenmolen draait dan ook al een tijdje op volle toeren, want gedacht wordt dat het zelfs al gebeurd is, gezien er een ambulance gespot is voor haar stulpje. 

Wat nu vooral het gesprek van de dag is onder fans van het Britse koningshuis, is de naam van de kleine spruit. En ze denken vrij zeker te weten hoe het kind van Harry en Meghan gaat heten, dankzij een foutje in de website van de royals.

Article continues after the ad

Gereserveerd

De fans ontdekten dat je als je prince-arthur, prince-alexander of prince-james achter de koningshuis-URL zet, je terug komt op de homepage. En bij andere namen zou je page not found krijgen. Fans hebben dat opgevat als potentiële namen voor de baby die alvast zijn ‘gereserveerd’.

Reactie

Inmiddels heeft het koningshuis gereageerd. Wat best bijzonder is, want dat doen ze bijna nooit op geruchten. Een woordvoerder van het koningshuis heeft laten weten: “Een tijdje geleden hebben we een groot aantal redirects aangemaakt voor verschillende zoektermen. Dit hebben we gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Andere namen met ‘prince‘ of ‘princess‘ ervoor zullen hetzelfde resultaat opleveren.”

Geen koninklijke titels

Maar er is nog een reden om het koningshuis te geloven: de baby van Meghan Markle en prins Harry krijgt waarschijnlijk geen prinses- of prinstitel. In de podcast On Heir spraken Omid Scobie en Emily Andrews, koninklijk verslaggevers, ook over de baby. Ze wisten uit bronnen te vertellen dat de hertog en hertogin liever geen koninklijke titels aan hun kinderen willen meegeven.

Ons geduld blíjft dus op de proef gesteld worden…

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: ANP