Dat Meghan gescheiden is, is geen geheim: ze was jaren samen met producer Trevor Engelson met wie ze van 2011 tot 2013 ook getrouwd was. In 'Meghan, A Hollywood Princess' beschrijft prinses Diana-biograaf Andrew Morton hoe die relatie aan- én uitging.

Meghan en Trevorl zouden elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in 'Suits' kreeg en trouwden toen ze net bekend begon te worden. 

More content below the advertising

Meer kansen

Na het huwelijk kreeg Meghan door haar bekendheid steeds meer kansen en leek steeds minder geïnteresseerd in een toekomst van huisje-boompje-beestje. Meghan was het grootste deel van haar tijd in Toronto voor de opnamens van 'Suits' en Trevor in L.A. 

Berekenend

'Ze is berekenend, heel berekenend in de manier waarop ze met mensen en relaties omgaat,' zegt Ninaki Priddy die met Meghan opgroeide, een goede vriendin was en zelfs bruidsmeisje was op Meghans eerste huwelijk. 'Ze is zeer strategisch en als ze eenmaal besluit dat je geen deel van haar leven uitmaakt, kan ze heel kil zijn. Wat Trevor betreft was het: uit het oog, uit het hart.'

Voor Trevor kwam de door Meghan aangevraagde scheiding volledig uit de lucht vallen, Morton omschrijft het alsof Engelson 'die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.' De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post terugstuurde. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: 'Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Getty Images & ANP | Bron: Beau Monde

Van onze koningin is bekend dat ze dol is op ‘gewone’ winkels zoals HEMA en ZARA. Ook de sieraden die ze draagt hoeven wat haar betreft niet altijd uit de koninklijke schatkist te komen. De site Modekoningin Máxima, die nauwkeurig bijhoudt wat Máxima draagt, ontdekte dat Máxima vorige week oorbellen van H&M droeg, die haar slechts € 12,99 hadden gekost. Ze stonden prachtig bij haar wijnrode outfit.

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees de rest van het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Prinses Charlotte, dochter van de Britse prins William en hertogin Kate, is pas drie jaar oud, maar helpt net als grote broer George haar moeder graag met koken. Zo leren de kinderen natuurlijk ook allerlei nieuwe smaken kennen. Kate verklapte onlangs tijdens een werkbezoek dat Charlotte dol is op olijven. Niet het typische eten dat een peuter lekker vindt, dus nu al een fijnproever!

More content below the advertising

Lees alle verhalen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte