Dat Meghan gescheiden is, is geen geheim: ze was jaren samen met producer Trevor Engelson met wie ze van 2011 tot 2013 ook getrouwd was. In 'Meghan, A Hollywood Princess' beschrijft prinses Diana-biograaf Andrew Morton hoe die relatie aan- én uitging.

Meghan en Trevorl zouden elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in 'Suits' kreeg en trouwden toen ze net bekend begon te worden. 

Meer kansen

Na het huwelijk kreeg Meghan door haar bekendheid steeds meer kansen en leek steeds minder geïnteresseerd in een toekomst van huisje-boompje-beestje. Meghan was het grootste deel van haar tijd in Toronto voor de opnamens van 'Suits' en Trevor in L.A. 

Berekenend

'Ze is berekenend, heel berekenend in de manier waarop ze met mensen en relaties omgaat,' zegt Ninaki Priddy die met Meghan opgroeide, een goede vriendin was en zelfs bruidsmeisje was op Meghans eerste huwelijk. 'Ze is zeer strategisch en als ze eenmaal besluit dat je geen deel van haar leven uitmaakt, kan ze heel kil zijn. Wat Trevor betreft was het: uit het oog, uit het hart.'

Voor Trevor kwam de door Meghan aangevraagde scheiding volledig uit de lucht vallen, Morton omschrijft het alsof Engelson 'die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.' De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post terugstuurde. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: 'Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Getty Images & ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter