Vanmorgen had Prince George, aan de hand van zijn vader William, zijn eerste schooldag op het Thomas's Battersea in Londen. Ze werden bij aankomst ontvangen door het hoofd van de lagere school. Daarna werd het kleine prinsje naar zijn klaslokaal gebracht.

De hertogin van Cambridge kon er niet bij zijn omdat ze te veel last heeft van zwangerschapsmisselijkheid. De privéschool, op een half uurtje rijden van Kensington Palace kost William en Catherine bijna zesduizend pond per jaar. Op Thomas’s Battersea zitten 540 jongens en meisjes van tussen vier en dertien jaar oud.

 

Prince George arrives for his first day of school at Thomas's Battersea with his father The Duke of Cambridge 📚📝 📸PA

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Prins William

Kensington Palace plaatste eerder vanmorgen ook al een soortgelijke foto op Twitter. Hierop is de eerste schooldag van prins William te zien in januari 1987. Hij werd door Diana begeleid naar de deur omdat zijn vader onverwachts vast was komen te zitten in een sneeuwstorm in Schotland.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images & Instagram | Bron: AD.nl & Show.nl

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP