Dat koningin Máxima veel in haar mars heeft, mag duidelijk zijn. Ze doet het uitstekend als staatshoofd, is een goede moeder en echtgenote, en nu óók nog covermodel. De koningin siert namelijk de cover van een speciale editie van tijdschrift Nouveau.

 

Wie is er nu een beter covermodel dan onze eigen koningin? Tijdschrift Nouveau denkt er in ieder geval wel zo over, en brengt zelfs een Máxima Special uit waarin een overzicht wordt gegeven van twintig jaar aan het Hollandse Hof. Het tijdschrift brengt Máxima in beeld vanaf het eerste moment dat ze Willem-Alexander ontmoette op de Feria in Sevilla in 1999, tot de krachtige carrièrevrouw én succeskoningin die Máxima anno nu is. In de special staat niet alleen de wording van een koningin centraal, maar ook een koninklijk overzicht van tijdsbepalende gebeurtenissen zoals de MH17-ramp en de staatsbezoeken aan China. 

Kroketten en borduren

Maar er komende ook verrassende feiten over Máxima aan het licht. Wist je dat ze dól is op kroketten? En je zou vast ook niet bedenken dat borduren haar grote hobby is.

Article continues after the ad

De Máxima Special van Nouveau ligt op 16 april in de winkel of bestel 'm hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders/Nouveau