Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen trokken vandaag hun mooiste ski-pak aan, want het was vanmorgen tijd voor het jaarlijkse fotomoment in Lech. Het is deze keer flink koukleumen, want het is er íjskoud. 

Fotomoment

De fotosessie werd dit keer kort gehouden, het is min 22 graden in het Oostenrijkse Lech. Koningin Máxima droeg een paars ski-pak, terwijl Willem-Alexander en Amalia zich in het rood hulden. De ogen waren extra gericht op prinses Ariane, omdat zij eerder deze maand haar pols brak tijdens het schaatsen. Door haar dikke ski-jas en wanten was er niks te zien van haar gebroken pols. 

Nieuwe locatie

Het fotomoment vond dit jaar niet plaats in Oberlech, waar de afgelopen jaren de vakantiegangers zich steeds nadrukkelijker mengden tussen de fotografen om ook foto's en filmpjes te maken van de Oranjes. De Nederlandse en internationale media is gevraagd om zich te melden bij de Rüfikopf skilift. Deze voert naar 2350 meter hoogte, waar het nog kouder is. Deze nieuwe locatie is minder makkelijk toegankelijk en levert mooie beelden op tussen de bergen.


Beeld: ANP

Harry en Meghan zijn overladen met felicitaties na de bekendmaking van de zwangerschap. De aanstaande ouders zijn momenteel op werkbezoek in Australië, waar ze meteen hun eerste babycadeau in ontvangst namen.

Australische cadeaus

Harry en Meghan werden warm onthaald tijdens hun werkbezoek aan Sydney, waar ze hun eerste babycadeaus in ontvangst namen. Uiteraard hebben de cadeaus alles te maken met Australië. De royal baby heeft een knuffel van een kangoeroe en kleine Ugg laarzen gekregen. 'Ons eerste babycadau!', riep Meghan uit toen ze de knuffel zag. Harry beschreef de Ugg laarzen als 'geweldig'. Toen de hertogin werd gefeliciteerd met haar zwangerschap, antwoordde ze: 'Dankjewel, we zijn heel blij.'

Lentebaby

Gisteren werd bekend dat Harry en Meghan hun eerste kindje verwachten. De hertogin is in de lente van volgend jaar uitgerekend. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP