Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen trokken vandaag hun mooiste ski-pak aan, want het was vanmorgen tijd voor het jaarlijkse fotomoment in Lech. Het is deze keer flink koukleumen, want het is er íjskoud. 

Fotomoment

De fotosessie werd dit keer kort gehouden, het is min 22 graden in het Oostenrijkse Lech. Koningin Máxima droeg een paars ski-pak, terwijl Willem-Alexander en Amalia zich in het rood hulden. De ogen waren extra gericht op prinses Ariane, omdat zij eerder deze maand haar pols brak tijdens het schaatsen. Door haar dikke ski-jas en wanten was er niks te zien van haar gebroken pols. 

Nieuwe locatie

Het fotomoment vond dit jaar niet plaats in Oberlech, waar de afgelopen jaren de vakantiegangers zich steeds nadrukkelijker mengden tussen de fotografen om ook foto's en filmpjes te maken van de Oranjes. De Nederlandse en internationale media is gevraagd om zich te melden bij de Rüfikopf skilift. Deze voert naar 2350 meter hoogte, waar het nog kouder is. Deze nieuwe locatie is minder makkelijk toegankelijk en levert mooie beelden op tussen de bergen.


Beeld: ANP

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP