Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen trokken vandaag hun mooiste ski-pak aan, want het was vanmorgen tijd voor het jaarlijkse fotomoment in Lech. Het is deze keer flink koukleumen, want het is er íjskoud. 

Fotomoment

De fotosessie werd dit keer kort gehouden, het is min 22 graden in het Oostenrijkse Lech. Koningin Máxima droeg een paars ski-pak, terwijl Willem-Alexander en Amalia zich in het rood hulden. De ogen waren extra gericht op prinses Ariane, omdat zij eerder deze maand haar pols brak tijdens het schaatsen. Door haar dikke ski-jas en wanten was er niks te zien van haar gebroken pols. 

Nieuwe locatie

Het fotomoment vond dit jaar niet plaats in Oberlech, waar de afgelopen jaren de vakantiegangers zich steeds nadrukkelijker mengden tussen de fotografen om ook foto's en filmpjes te maken van de Oranjes. De Nederlandse en internationale media is gevraagd om zich te melden bij de Rüfikopf skilift. Deze voert naar 2350 meter hoogte, waar het nog kouder is. Deze nieuwe locatie is minder makkelijk toegankelijk en levert mooie beelden op tussen de bergen.


Beeld: ANP

Kensington Palace heeft een reeks foto's gedeeld van de doop van prins Louis. De jongste zoon van prins William en Kate Middleton werd maandag 9 juli gedoopt.

Familieportret

Prins Louis in de armen van zijn moeder, met vader William en broer George en zus Charlotte naast zich. Prins Charles en Camilla, de grootouders van de prins, staan naast zijn oom en tante prins Harry en Meghan Markle. De foto's zijn gemaakt door Matt Holyoak. Eerder maakte hij de portretfoto's van koningin Elizabeth en haar echtgenoot Philip voor hun zeventigste trouwdag.

Familie Middleton

Ook Kate's familie was van de partij voor de officiële foto's. Op deze foto zijn haar ouders Carole en Michael in het miden te zien, haar zus Pippa en haar echtgenoot James Matthews en broer James William.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Nu.nl

Examens en stress liggen achter de rug. De vakantie mag beginnen. We wensen iedereen een deugddoend verlof!’ Met die woorden kondigde de Belgische koning Filip zijn gezinsvakantie aan op social media.

Filip liet zich met koningin Mathilde en hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore fotograferen tijdens hun uitstapje naar de abdij van Villers in Waals-Brabant. Iedereen had een tablet waarop ze konden zien hoe de abdij er in de dertiende eeuw uitzag. Hoewel ze er tijdens de fotosessie wat stijfjes bijstaan, laten Filip en Mathilde – hand in hand – zien dat ze nog steeds gelukkig met elkaar zijn. Aan dat geluk is jarenlang getwijfeld. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Frederic Sierakowski (ANP)